Ana sayfa Dizi Haberleri Ateş Kuşları dizisinde yepyeni bir dizi çifti doğarken, Erdem Şanlı’nın itirafı da çok hoş!

Ateş Kuşları dizisinde yepyeni bir dizi çifti doğarken, Erdem Şanlı’nın itirafı da çok hoş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları atv ekranında yayınlanmakta olan Ateş Kuşları dizisinde genç oyuncuların etkileyici performanslarını görmekteyiz. Bu isimler arasında Hüma ile Zıpkın karakterlerini canlandıran Lilya İrem Salman ile Erdem Şanlı ikilisi de var.

İki genç oyuncu, televizyon ekranında yeni bir dizi çifti olarak öne çıkmaya başladı. Ateş Kuşları dizisinin sokak çocukları üzerinden anlattığı, günümüz dünyasında da karşılığı bulunan hikayesi, geniş bir izleyici kitlesini etkiledi.

Bu hikayede Hüma ile Zıpkın karakterleri de dizi ilerledikçe daha fazla öne çıkmaya başladı. Yeni bir dizi çiftinin doğmaya başladığı Ateş Kuşları projesinde başroller kadar yan rollerinde önemi artıyor.

Genç oyuncu Lilya İrem Salman’ı izleyiciler aslında Kardeşlerim dizisindeki Talya karakteri ile tanıyor. Bu proje ile setlere adım atan ve şimdi Ateş Kuşları dizisinde yeteneklerini gösterme fırsatı bulan Salman, partneri Erdem Şanlı ile de iyi bir uyum yakaladı. Karakteri çok sevdiğini belirten Lilya İrem Salman, kendisine tamamen zıt bir karakter canlandırmasına rağmen, ekranda iyi duruyor.

Erdem Şanlı ile Lilya İrem Salman, yeni bir dizi çifti olarak hikayede öne çıkmaya başladılar. Erdem Şanlı, “Çok saf ve temiz bir yerde Zıpkın’ın Hüma ile bir ilişkisi var. Hiç duymadığı bir duygu aslında Hüma onun için. Aslında Hüma da hayatı yeni öğreniyor” diye konuştu.

Ateş Kuşları dizisinde yepyeni bir dizi çifti doğarken, Erdem Şanlı'nın itirafı da çok hoş! 7

Hüma’nın saf ve temiz kalbine kapılan Zıpkın karakterinin hallerinin farkında olan Hüma’nın ne yapacağını izleyiciler de merakla bekliyor.

Zıpkın’ın Hüma karşısında şapşal hallerini izlemekten mutlu olan Ateş Kuşları dizi hayranları, bu tür sahnelerin daha fazla olmasını da arzu ediyor.

Erdem Şanlı, kendi hayatında da bir ara Zıpkın gibi aşkı halleri yaşadığını, elinin ayağına dolaştığı anlar yaşadığını itiraf etti. Dizi TV programına konuşan oyuncu, “Tabii ki de eli ayağı dolanır, benim de dolanmıştı. Benim de bir kere dolanmışlığım var” dedi.

Erdem Şanlı ile daha önceden tanışıklığı bulunan Lilya İrem Salman, bu sahneler için şöyle konuştu: “Biz çekerken çok eğleniyoruz. Daha önceden de tanıştığımız için birbirimizi seviyoruz. Bunun da ekrana yansıdığını düşünüyorum. Daha güzel şeyleri bekliyorum beraber.”