Ana sayfa Dizi Haberleri Aile dizisinde en gizemli karakter ile en acayip rol iki ünlü isme düştü!

Aile dizisinde en gizemli karakter ile en acayip rol iki ünlü isme düştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yayınlanan Aile isimli dizi Salı akşamlarına yeni bir rekabet getirdi. Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide yan karakterlerde o kadar önemli isimler bulunuyor ki, başroller kadar izleyiciler tarafından çok merak ediliyor.

Yan karakterler arasında elbette ki birçok kişi için Hülya Soykan karakterini canlandıran Nur Sürer’in fazlasıyla öne çıktığını görüyoruz. Zaten Camdaki Kız dizisindeki Feride karakterinden sert anne tavırlarına hakim olan izleyiciler, usta oyuncunun yeni rolüne de hemen alıştı. Tabii ki Nur Sürer’in naif kişiliğinden böyle sert bir kadın karakteri çıkıyor olması da büyük bir deneyimin ortaya saçılması olarak değerlendirilebilir.

Aile dizisinde en gizemli karakter ile en acayip rol iki ünlü isme düştü! 9

Aile dizisinin yan karakterleri arasında en gizemli olan kuşkusuz ki Aslan’ın abisi Cihan… Annesi ile bağları yıllar önce kopmuş olan Cihan, bir karanlığın içine doğru sürüklenmiş. Babasının intihar edeceğini bildiği halde bunu ailesinden saklamakla ve onun ölümünü engellememekle suçlanıyor. Nejat İşler gibi son yıllarda ekranlarda görmeye pek de alışık olmadığımız ünlü bir isim Aile dizisinde en gizemli karakteri canlandırıyor.

Yaşadığı sağlık sorunları sonrasında inzivaya çekilen ve kendini topladıktan sonra yeniden setlere dönüş yapan Nejat İşler, sadece belirli projelerde rol alması ile bilinen bir isim haline geldi. Çukur dizisindeki Çağatay karakteri de oyuncunun televizyon ekranındaki bir önceki rolüydü. Dijitalde Saygı, Kuş Uçuşu isimli dizilerde de rol alan Nejat İşler ayrıca Tamirhane ve İyi Adamın 10 Günü isimli sinema filmlerinde de başroldeydi.

Aile dizisinde en gizemli karakter ile en acayip rol iki ünlü isme düştü! 10

Nejat İşler, Soykan ailesinin en gizemli ve en karanlık ismi olan Cihan karakteri ile hikayede yer alıyor. Ailesi tarafından unutulmuş, anne sevgisine muhtaç olmasına rağmen, ondan en ufak bir sevgi görmeyen birisine dönüşen Cihan, tehlikeli bir görüntü çiziyor. Aile dizisi hayranları bu karakterin neler yapabileceğini merak ediyor.

Bir başka dikkat çeken ve izleyicilerin görünce inanmakta zorlandığı, acayip olarak tarif edilebilecek rolde ise Canan Ergüder bulunuyor. Kanser tedavisinin başarılı olmasının ardından setlerde yeniden kendisini gösteren oyuncu Leyla Soykan karakterini canlandırıyor. İki çocuk sahibi olan Leyla, istemediği bir evlilik yapan, aile baskısını hep üzerinde hisseden birisi.

Aile dizisinde en gizemli karakter ile en acayip rol iki ünlü isme düştü! 11

Zaman içinde kendisini unutan birisine dönüşen Leyla’nın da dizinin ilerleyen bölümlerinde artık bu duruma bir son vererek kaybettiği tüm değerleri için savaşması bekleniyor. Leyla karakteri ilk bölümlerde etkisiz gibi gözükse de ilerleyen bölümlerde herkesi şaşırtacak gibi gözüküyor.