Ana sayfa Dizi Fragmanları Aile dizisinde güç zehirlenmesinin yansıması izleyicileri şaşkına çevirecek!

Aile dizisinde güç zehirlenmesinin yansıması izleyicileri şaşkına çevirecek!

tarafından ker_def

Dizinin yeni bölümünde Musa Uzunlar’ın canladırdığı İlyas Koruzade karakteri fazlasıyla öne çıkacak. Oğlu Serhat’ın ölümünün acısını çıkartmak isteyen, intikam için Soykan ailesinin karşısına dikilen İlyas bir güç odağı.

Aynı zamanda böyle tehlikeli bir adamı karşısına almayı kabul eden bir Aslan gerçeği de var. Bunun yanı sıra İlyas’ın sergilediği tehditten korkmayan bir Devin detayını da 10. yeni bölümde bulacaksınız. Devin karakteri artık Soykan ailesinin gerçek bir üyesi olduğunu ortaya koyacak.

Aile dizisinin 10. yeni bölümü karakterlerin güç zehirlenmesini ne kadar güçlü şekilde yaşadıklarını da gözler önüne serecek.

Bölümün hemen ardından yayınlanan 10. bölüm tanıtımı merakı artırdı. İlyas Koruzade ile karşılaşan Devin’in yaşanan durumdan dolayı korkmadığını Aslan’a itiraf etmesi şaşırtırken, korkunun aksine güç hissettiğini söylemesi ise dikkat çekiyor. Hülya, Aslan’a Devin’den boşanmasını söylerken, Aslan’ın vereceği yanıt merakla bekleniyor.

Hülya ve Devin arasında ipler artık tamamen kopma noktasına gelirken, tanıtıma İlyas Koruzade ve Aslan’ın karşı karşıya geldiği anlar damgasını vuruyor. İlyas Koruzade’nin “Bir durum mu var?” sorusu üzerine Aslan’ın, “Dost var, düşman daha çok var” yanıtı seyircileri yeni bölüm için heyecan dolu bir bekleyişe sürüklüyor.

Aile yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de!