Ana sayfa Dizi Haberleri Adım Farah dizisinde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

Adım Farah dizisinde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında çarşamba akşamları yayınlanan Adım Farah dizisinde artık hiçbir şeyin eskisi gibi olamayacağını, Farah karakterinin değişimi üzerinden göreceksiniz. İran’dan oğlunu yaşatmak için kaçak yollarla Türkiye’ye gelen bir kaçağın, Tahir ile tanışmasıyla başlayan değişiminde 10. yeni bölümün önemi büyük.

Engin Akyürek ile Demet Özdemir ikilisinin yine milyonları etkileyecek olan sahneleri merakla bekleniyor. Senaryoda ilk bölümden bu yana kendine güven konusunda sıkıntıları olan, korkuyla yaşayan bir Farah gidecek yerini kıyafetlerinden, tavırlarına kadar bambaşka bir karakter gelecek.

Dizinin fragmanlarına da yansıyan görüntülerde Farah karakterinin giyiminden tutun da bakışına kadar değişimin izlerini bulabileceksiniz. İşte bu nedenle de 4 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 10. yeni bölüm önemli mesajlar verecek.

Adım Farah dizisinde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak! 7

Peki yeni bölümde neler olacak? İşte tüm detaylar: Hastanede yaşananlardan sonra bir süre geçmiş, Farah’ın tepkisinden sonra Tahir Farah ve Kerimşah’tan uzak durmuş, özüne dönmüş sıradan mutlu bir hayat hayalini kenara bırakmıştır. Ancak Tahir ve Farah’ın evliliklerinin yetkililerce kontrol edileceği gerçeği her şeyi değiştirir.

Mehmet de Tahir’le uğraşmayı bırakmış daha büyük hedeflerin peşindedir. Aradığı ipucu beklenmedik bir şekilde karşısına çıkar…

Gönül ve Kaan’ın balayından dönmesi Koşanerler’in ve Akıncılar’ın zorunlu olarak dünür olması sorunu, Gönül’ün Akıncılar’ın evine yerleşmesiyle Perihan için kabullenemeyeceği bir duruma dönüşür. Perihan kızını geri kazanma yolunda yapayalnızdır.

Tahir ve Farah her ne kadar zorunluluktan bir arada kalmak zorunda olsalar da, ne kadar aralarına kendilerine engeller koysalar da her hamleleri, onları aile olmaya daha çok yaklaştırmaktadır. Kerimşah’ın iyileşmesi için gün sayarlarken, bunun çok kolay olmayacağını anlayacakları yeni gelişmeler kapıdadır.