Ana sayfa Dizi Haberleri Aile dizisinde herkesin kafasını kurcalayan soru, izleyiciye senaryo yazdırıyor!

Aile dizisinde herkesin kafasını kurcalayan soru, izleyiciye senaryo yazdırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları Show TV ekranında yayınlanmakta olan Aile dizisinde hikaye izleyenleri o kadar çok sardı ki, her bölüm sonrası sosyal medyada binlerce yorum görebilirsiniz. Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya ikilisinin başrolünde yer aldığı diziye en son İlyas Koruzade karakteri ile Musa Uzunlar dahil oldu.

Usta oyuncunun diziye katılması ile birlikte hareketli anlar yaşanıyor. İlyas karakterinin oğlunun öldürülmesi sonrasında Soykan ailesine saldırılarda bulunması, Aile dizisindeki şiddeti artırıyor ama aynı zamanda izleyenlerin merakı da çok arttı. En büyük merak konusu ise Hülya karakterinin hangi oğlunun üvey olduğu detayı. Birçok dizi hayranı da bu sorunun yanıtını merak ediyor.

Üvey olan evlat Aslan mı yoksa Cihan mı? Hülya’nın İlyas’a söylediği isim Aslan oldu ama izleyicilere göre bu durum bir senaryo oyunu. Senarist Hakan Bonomo senaryoyu çok ustalıkla şekillendiriyor ve izleyicilerin kafasını sürekli karıştırıyor. Merak unsuru yoğun bir şekilde yaşanırken sosyal medya ortamında birçok izleyici kendi senaryosunu yazmaya başladı.

Aslan’ın annesini konuşturduğu ve sonrasında İlyas’a tuzak kurulduğu gibi bir beklenti izleyiciler tarafından sıklıkla dile getiriliyor. Aile dizisinin 13. yeni bölümünde detaylar ortaya çıkacak ama şimdiden milyonlarca izleyicinin merak içinde olduğunu söyleyebiliriz.

Dizinin gelecek salı akşamı yayınlanacak olan 13. yeni bölümünde evlatlık olan oğlanın Aslan mı yoksa Cihan mı olduğu ortaya çıkacak. Ancak senarist Hakan Bonomo’nun bu noktaya kadar heyecanı taşıması ve izleyicilerin de hangisinin üvey olduğunu anlayamaması büyük bir başarı.

Aile dizisinde herkesin kafasını kurcalayan soru, izleyiciye senaryo yazdırıyor! 7

Ayrıca dizide Hülya Soykan olarak izlediğimiz Nur Sürer’in rolüne bu kadar çok yakışması ve ortaya koyduğu performans da her geçen hafta ekran başındakileri mest etmeye devam ediyor.

Elbette ki tüm oyuncular rollerin hakkını veriyor ama Nur Sürer, Camdaki Kız’daki Feride gibi keskin bir rolden sonra Hülya karakteriyle yepyeni bir baskın kadın karakterini hem de önceki karakteri sorgulatmadan ortaya koymuş durumda.