Ana sayfa Dizi Haberleri Ömer dizisi reytinglerde birincilikleri toplamayı sonuna kadar hak etti!

Ömer dizisi reytinglerde birincilikleri toplamayı sonuna kadar hak etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları Star TV ekranında yayınlanmakta olan Ömer dizisinin reyting performansı muhteşem… Gökçe Bahadır ile Selahattin Paşalı’nın başrolünde yer aldığı dizi 18. bölümüyle 22 Mayıs akşamı izleyicilerle buluştu ve tüm izleyici gruplarında reytinglerin zirvesinde yer aldı.

Daha önceki haftalarda da birincilik başarılarından bahsettiğimiz Ömer dizisi hem güçlü hikayesi hem de başarılı oyunculuk performansları ile bu noktaya gelmeyi hakkıyla başardı. Diziyi seyreden milyonlarca izleyici daha şimdiden gelecek bölümlerde neler olacağının merakını yaşıyor.

Gamze ile Ömer karakterlerinin hikayesinin izleyenleri derinden etkilemesinin altında toplumsal ön yargıların yıkılabileceğine ve aşkın her türlü sorunun önüne geçebileceğini gösteriyor.

Ömer dizisi, genç bir adamın hayatını kendi arzuları doğrultusunda yaşamak istemesinin, ailesinin baskılarının önüne geçtiği bir isyanın da sesi olarak değerlendiriliyor.

Birçok genç, kendi hayatlarını kendi kararları doğrultusunda yaşamak isterken, ailelerinden gördükleri baskılara tepki gösteriyor. İşte Ömer dizisi de sevdiği kadının yaşına, geçmişine ve toplum içinde ona nasıl bakıldığına aldırış etmeyen bir adamın hikayesi olarak çok başarılı sonuçlar elde ediyor.

Selahattin Paşalı özellikle genç yaşında milyonlarca izleyiciyi etkilemeyi başardı. Daha önce yer aldığı projelerde de öne çıkan oyuncu, kariyerinin belki de en riskli rollerinden birisini çok da başarılı bir şekilde canlandırıyor. Tabii ki tecrübeli oyuncu Gökçe Bahadır’ın da izleyicileri heyecanlandıran oyunculuk yeteneklerinin ortaya çıkması ile birlikte Ömer dizisi sezonun en başarılı yapımları arasına ismini yazdırdı.

OGM Pictures tarafından hazırlanan Ömer dizisi, beğenilen hikayesiyle gelecek sezonda da milyonları kalbinden yakalamaya devam edecektir.

Dizinin sezon başından bu yana ortaya koyduğu güçlü hikayenin milyonlarca izleyicide bağımlılık yarattığını, istikrarlı bir süreç sonunda da dizinin pazartesi akşamlarının bir numaralı yapımı olmayı hak ettiğini söylemek yanlış olmayacaktır.

Yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği Ömer dizisinin yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Cem Karcı oturuyor, senaryosunu ise Gülizar Irmak kaleme alıyor.

Ömer dizisi yakında sezon finali yapacak ama gelecek sezonda da, her pazartesi akşamı Star TV ekranında izleyicilerle buluşmaya devam edecek gibi gözüküyor.