Ana sayfa Dizi Fragmanları Aile dizisinde merakla beklenen aşk dolu yeni sahneler!

Aile dizisinde merakla beklenen aşk dolu yeni sahneler!

tarafından ker_def

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi ‘Aile’nin yeni bölümünden yayınlanan ön izlemede Serenay Sarıkaya’nın ‘Yaramızda Kalsın’ şarkısını söylediği sahne sosyal medyaya damga vurdu.

Bu akşam yayınlanacak yeni bölüm öncesinde Devin karakterine hayat veren Serenay Sarıkaya güzel sesi ve yorumuyla övgü dolu yorumları topladı. Dizinin hayranları şimdiye kadar yayınlanan ilk 5 bölümden çok memnun.

Hakan Bonomo’nun zekice hazırlanmış senaryosu ve anlatım tarzının da izleyicileri sürükleyecek şekilde olması Aile dizi projesinin çok iyi reytingler ile sezonun en başarılı yapımlarından birisi olmasını sağladı. Tabii ki başrol oyuncuları Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya ikilisinin etkileyici uyumu da bunda rol oynadı.

Sosyal medyada paylaşılma rekorları kıran sahnede Devin etkileyici sesi ile Aslan’ı büyülerken yeni bölümde ikili arasında yaşanacak aşk dolu sahnelerin de sinyallerini veriyor.

Ahmet Katıksız’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, ‘Aile’ dizisinin diğer oyuncuları da çok etkileyici isimlerden oluşturuldu.

Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Mert Denizmen, Ecem Simge Yurdatapan ile usta oyuncular Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer hikayenin önemli isimleri olarak göze çarpıyor.

Aile yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!