Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Serhat Kılıç, Bahar Şahin, Baran Can Eraslan birlikte zekice düşünülmüş bir dizide buluştu!

Serhat Kılıç, Bahar Şahin, Baran Can Eraslan birlikte zekice düşünülmüş bir dizide buluştu!

tarafından ker_def

Yapımını O3 Medya ve Same Film’in, yapımcılığını Saner Ayar ile Ömer Durak’ın üstlendiği, genel hikaye ve senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Tetikçinin Oğlu dizisi artık salı akşamlarının alternatif dizisi olacak.

Yönetmen koltuğunda ise Yağız Alp Akaydın ile Emre Aybek’in oturduğu ‘Tetikçinin Oğlu’, her salı saat 20.00’de FOX’ta izleyicilerle buluşuyor. Dizinin başrollerinde Timuçin Esen ile Şevket Çoruh bulunuyor.

Sezin Akbaşoğulları, Genco Özak ile birlikte Serhat Kılıç, Bahar Şahin ve Baran Can Eraslan da dizide yer alan önemli isimler…

Dizide Esat karakterine hayat verecek olan Serhat Kılıç, projeden ne kadar çok etkilendiğini şu sözlerle ifade etti: “İyi yazılmış, zekice düşünülmüş ve tecrübeli bir yazarın kaleminden çıkan bir senaryo daha ilk sayfadan kendini müjdeler. Tetikçinin Oğlu da böyle bir iş. Üstüne bir de işi daha önce zevkle çalıştığımız bir yönetmen çekiyorsa, böyle bir projeye hayır diyen bizden değildir.”

Serhat Kılıç, Bahar Şahin, Baran Can Eraslan birlikte zekice düşünülmüş bir dizide buluştu! 7

Uzun bir aradan sonra yeniden televizyon dizisiyle hayranlarının karşısına geçecek olan Bahar Şahin de çok memnu. Genç oyuncu, “Böyle bir projenin içerisinde yer aldığım için çok mutluyum. Çekimlerimiz Bodrum’da devam ediyor. Çok değerli oyuncular ve şahane bir ekip ile birlikteyiz. Setlerimiz çok keyifli geçiyor” açıklamasını yaptı.

Çok farklı bir projenin içinde olmasının heyecanını yaşayan Baran Can Eraslan da ekip olarak iyi bir uyum yakaladıklarından bahsetti.

Baran Can Eraslan, “Tempo ve aksiyon anlamında diğer işlerime göre oldukça farklı bir projenin içindeyim. Ekip birbiriyle çok uyumlu bir şekilde çalışıyor. Umarım bu uyum işimize de yansır” şeklinde konuştu.