Ana sayfa Dizi Haberleri Aile dizisini izleyenler Kıvanç Tatlıtuğ, Nur Sürer ve Serenay Sarıkaya için aynı histe birleştiler!

Aile dizisini izleyenler Kıvanç Tatlıtuğ, Nur Sürer ve Serenay Sarıkaya için aynı histe birleştiler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle Salı akşamları buluşan Aile dizisinin hikayesi o kadar çok ilgi gördü ki, dizinin iyi reytingler almasının yanı sıra sosyal medyada da adeta ilgi patlaması yaşadığını söylemek yanlış olmayacaktır.

Başrolde yer alan Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ ikilisinin hayranları da çok mutlu. Onları ekranda sanki karşılıklı konuşuyormuş gibi izlemenin keyfini süren izleyiciler, çok doğal ve rollerini adeta yaşadıkları hissini taşıyor.

Aile dizisinde 3 oyuncu için “Adeta oynamıyorlar, rollerini yaşıyorlar” sözü söyleniyor… Tabii ki Devin karakterinde Serenay Sarıkaya ve Aslan olarak da Kıvanç Tatlıtuğ, bu hissi ilk 4 bölümde izleyicilere yaşatmayı bildiler.

Aile dizisini izleyenler Kıvanç Tatlıtuğ, Nur Sürer ve Serenay Sarıkaya için aynı histe birleştiler! 8

Aynı şekilde Hülya Soykan karakterini canlandıran Nur Sürer için de izleyiciler çok güzel yorumlar paylaşıyor. Daha önce Camdaki Kız dizisinde Feride karakteri ile harikalar yaratan Nur Sürer, bu sefer de Aile dizisinde yine muhteşem bir performans ortaya koyuyor.

Oğlunu hiçbir kadın ile paylaşmak istemeyen bir anne olarak, kendi kuralları ile yaşayan ve gücün sağladığı her türlü olanağı kullanıp, başkaları üzerinde baskı unsuru yaratan Hülya Soykan karakteri, kötülük de yapabilen birisi.

Böyle oğluna karşı saplantılı annelerin varlığı günümüz dünyasının bilinen bir gerçeği. Sokakta örnekleri çok olan Hülya Soykan karakterinin bu kadar çok ilgi görmesinin altında da bu sebep yatıyor.

Aile dizisini izleyenler Kıvanç Tatlıtuğ, Nur Sürer ve Serenay Sarıkaya için aynı histe birleştiler! 9

Tabii ki bir de Nur Sürer gibi usta bir oyuncu rol yapmayıp, sanki o karakteri yaşıyormuş hissi verince de Aile dizisini izlemek ayrı bir keyif haline geliyor.

Hem Kıvanç Tatlıtuğ hem Serenay Sarıkaya hem de Nur Sürer için tüm izleyiciler aynı hissiyatta birleşti.

Onlar rollerini oynamıyor, kamera karşında rol yapmıyor gibiler. Çünkü birçok izleyiciye göre karakterlerini içselleştirdiler ve sanki gerçekmiş gibi izleyicilere sunmayı başardılar.