Ana sayfa Dizi Haberleri Çöp Adam dizisi bir kez daha reytinglerde herkesi şaşırttı!

Çöp Adam dizisi bir kez daha reytinglerde herkesi şaşırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çöp Adam isimli Star TV dizisinin 15. bölümüyle elde edilen reytingler, geçen haftaya göre çok iyi bir yükselişi simgeliyor. Dizinin ilk yayınlanmaya başlandığı dönemde elde edilen reytinglerin yeniden belirmesi umut verici oldu.

Geçen hafta 14. bölümde bir hayli düşen reytinglerin, bir hafta sonra toparlanması, izleyicilerin Çöp Adam dizisine gösterdiği ilginin de bir örneği olarak gözüküyor.

Çöp Adam 15. bölümü 29 Mart Çarşamba akşamı yayınlandı. Elçin Sangu ile Engin Altan Düzyatan yine başrolün hakkını veren başarılı performanslar ortaya koydu. Dizinin izleyicileri de hikayenin akışından memnun.

Peki reytingler nasıl geldi? 29 Mart Çarşamba günü tüm izleyici kategorilerinde yükselen Çöp Adam, tüm kişiler kategorisinde 10. oldu ama, geçen haftaya göre çok iyi bir reyting çıkışı da yaptı.

Dizinin AB ve ABC1 gruplarındaki reyting çıkışı daha da anlamlıydı. Her iki kategoride de üçüncülük elde eden Çöp Adam dizisi için, bu sonuçların izleyici kaybının artık durduğunu göstermesi bakımından iyi bir sonuç olduğunu söyleyebiliriz.

Dizinin 16. yeni bölümünden ilk fragman da paylaşıldı: