Ana sayfa Sosyal Medya Reytingde üzen Tuzak dizisinin bu durumuna ne demeli? Şaşırtıcı sonuçları görmemek imkansız!

Reytingde üzen Tuzak dizisinin bu durumuna ne demeli? Şaşırtıcı sonuçları görmemek imkansız!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ekranın en şanssız dizilerinden birisi Tuzak dizisi. Tv8 ekranlarında yayınlanan diziyi izleyenler, aslında hem oyunculukları hem de hikayesi açısından son derece ilginç, heyecanlı buluyor ve merakla da takip ediyorlar. Ancak dizinin geniş bir izleyici kitlesine hala ulaşamamış olması, bu iddialı yapımla ilgili can sıkıcı bir durum!

Başrollerinde Akın Akınözü, Bensu Soral ve Talat Bulut’un yer aldıkları dizi, Çarşamba akşamları yayınlanıyordu. Dizinin reytingleri düşük gelince final endişeleri de doğmuştu. Ancak bu endişeler, Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamalarla birlikte kayboldu. Zira dizinin sezon sonuna kadar, reytingleri düşük olsa bile devam etmesinin planlandığı ortaya çıktı. Bensu Soral da bir röportajında, bu duruma dikkat çekmişti.

Fabrika Yapım ve Acun Medya ortaklığında çekilen dizi, büyük iddialarla başlamıştı. Özellikle başrolde oynayan iki genç ve başarılı ismin sosyal medyadan aldıkları destek çok büyüktü! Akınözü ve Soral partnerliği beğeni toplarken, dizinin hikayesi de ayrıca heyecanla izleniyor.

Eylem Canpolat gibi güçlü bir kalemin senaryoyu Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu ile yazması da diziye olan iddiayı büyütmüştü. Aytaç Çiçek’in yönetmenliğini üstlendiği dizi, şimdilerde Perşembe gününe alınmış durumda. Karşısında ise ekranın en güçlü yapımlarından birisi olan Kanal D’nin Camdaki Kız dizisi duruyor!

Reytingde üzen Tuzak dizisinin bu durumuna ne demeli? Şaşırtıcı sonuçları görmemek imkansız! 9

Ayrıca Show TV’nin sevilen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi ile birlikte atv’nin kemik bir izleyici kitlesine sahip olan Aldatmak dizisi de Tuzak dizisinin rakipleri. Reyting tablosunda ne yazık ki Tuzak dizisi, ilk 10’da yer almayı başaramadı! Rakipleri karşısında reytinglerde büyük hüsran yaşıyor!

Fakat bir başka konu var ki kimse Tuzak dizisinin eline su dökemiyor! Sosyal medyada Tuzak dizisine öylesine bir destek verilmekte ki her yeni bölümle birlikte ortaya çıkan bu durum çok şaşırtıyor! Dizi, geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümüyle sosyal medyada aynı gün içinde tam 100 bin 800 iletiye konu oldu!

Reytingde üzen Tuzak dizisinin bu durumuna ne demeli? Şaşırtıcı sonuçları görmemek imkansız! 10

Sosyal medyada popülerlik konusunda günün dizileri arasında en yakın rakibi olan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisine ise 12 bin ileti gelmiş olması, durumu daha net ortaya koyuyor! Açık ara bir şekilde günün en çok konuşulan dizisi olmayı başaran Tuzak, reytingi en yüksek dizi Camdaki Kız’a bile 4 bin 800 ileti geldiği bir akşamda zirvenin de sahibi oluyor!

Reytingde üzen Tuzak dizisinin bu durumuna ne demeli? Şaşırtıcı sonuçları görmemek imkansız! 11

Adba.tv tarafından yapılan ölçümlemede Aldatmak dizisine aynı gün bir 300 ileti gelirken, yeni dizi Ömer’in tekrarına da bin ileti geldiği görülmekte. Perşembe akşamları sosyal medyada Tuzak dillerden düşmüyor. Ancak bu durum, ne yazık ki reytinglere direk ve görünür bir etki yapamamakta! Yine de özellikle Akın Akınözü hayranlarının diziyi gündemde tutma çabası takdire şayan!