Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar’ın akıbeti belirsiz iken, ayrılanlardan Yüsra Geyik ve Şevket Çoruh diziden diziye koşuyor!

Arka Sokaklar’ın akıbeti belirsiz iken, ayrılanlardan Yüsra Geyik ve Şevket Çoruh diziden diziye koşuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arka Sokaklar dizisi 17. sezonuyla Ekim ayında izleyicilerle buluştu ama yapımcı Türker İnanoğlu’nun rahatsızlığı nedeniyle çekimlere ara verildi. Bu ara ilk başta 45 gün olarak ifade edilirken, dizinin akıbetinin belirsizleştiği bir ortam oluştu. Arka Sokaklar dizisine büyük katkılar sunan ve son dönemde ayrılan oyuncular ise birbiri ardına projelerde yer alıyor.

Bu isimler arasında 15. sezon sonunda diziye veda eden Yüsra Geyik ile 16. sezonu tamamlayıp bir daha dizide yer almayacağını açıklayan Şevket Çoruh geliyor. Her iki oyuncunun da projeden ayrılmalarının ardından birçok rol teklifi aldıkları ve üst üste projelerde bulunduklarını gözlemliyoruz.

Yüsra Geyik, Arka Sokaklar’dan ayrılmasından sonraki 1,5 yıllık süreçte Camdaki Kız, Sadece Arkadaşız ve 2. sezonu çekilen Bozkır isimli dizilerde rol aldı. Garip Bülbül Neşet Ertaş isimli sinema filminde de sette yer alan Geyik, son olarak da Show TV’de çekimleri başlayan Aile isimli dizide Yağmur rolünü kaptı.

Arka Sokaklar'ın akıbeti belirsiz iken, ayrılanlardan Yüsra Geyik ve Şevket Çoruh diziden diziye koşuyor! 8

Yüsra Geyik, Arka Sokaklar projesinden ayrılmasının ardından adeta bir projeden diğerine geçiş yaparak kariyerinde ilerleme sağladı.

Şevket Çoruh’un da artık tiyatroya daha çok önem vermek amacıyla Arka Sokaklar dizisinden ayrılmasının ardından birçok teklif aldığı ortaya çıktı. Çoruh, Sıcak Kafa isimli Netflix’te büyük beğeni toplayan dijital dizide yer aldı. Ayrıca Çakallarla Dans 6 isimli sinema filminde de oynayan Şevket Çoruh, 2023 yılında yeni dizisini de buldu.

Arka Sokaklar'ın akıbeti belirsiz iken, ayrılanlardan Yüsra Geyik ve Şevket Çoruh diziden diziye koşuyor! 9

Usta oyuncu, basında yer alan haberlere göre Fox TV için hazırlıkları yapılan Tetikçi isimli aksiyon dizisi için anlaşma sağladı. Timuçin Esen ile başrolde yer alacak olan ünlü oyuncu Korkmaz isimli karakteri canlandıracak.

Gökhan Horzum gibi etkili bir senaristin hikayesini yazmakta olduğu Tetikçi dizisinin yakında detayları ortaya çıktıkça daha da çok konuşulması bekleniyor.