Ana sayfa Dizi Haberleri Aile dizisinin yorgunluğu gitti, Serenay Sarıkaya için yeni dizi süreci başladı!

Aile dizisinin yorgunluğu gitti, Serenay Sarıkaya için yeni dizi süreci başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Aile isimli Show TV dizisinde çok başarılı bir süreç yaşadı. 13 bölüm süren ilk sezonda Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte çok iyi bir dizi çifti olarak izleyicileri mest eden Sarıkaya, televizyon ekranına 8 yıl aradan sonra bomba gibi bir dönüş yapmış oldu.

Serenay Sarıkaya, Aile dizisinin çekimlerinin tamamlanmasının ardından dinlenme sürecine geçmiş ama Netflix için hazırlanan Kimler Geldi, Kimler Geçti isimli projenin de ön hazırlıklarına başlamıştı. Çekimler öncesinde tatil yapma fırsatı da bulan oyuncu, Aile dizisinin yorgunluğunu bu tatilde atma fırsatı bulduğunu söyledi.

Serenay Sarıkaya, “İyiyim, her şey yolunda. Son bir tatil yaptım, şimdi çekime başlayacağız. Güzeldi, keyifliydi. Dinlendim, hiç bu kadar tatilim olacağını tahmin etmemiştim. Güzel dinlendim, hazırım şimdi” açıklamasını yaptı.

Aile dizisinden sonra bulduğu tatil fırsatında 20 gün kadar dinlenme şansı yakalayan oyuncu, Kimler Geldi, Kimler Geçti isimli yeni dizinin çekimlerine de hazır olduğunu söyledi.

8 bölüm sürecek olan yeni dizisinde çok iyi bir oyuncu kadrosu ile bir araya gelen Sarıkaya, Metin Akdülger ile partner olacak.

Ünlü oyuncu dizi projesi için, “Daha çok taze, heyecanlıyım. Kadroda harika, çok güzel olacak” diye konuştu.

Kimler Geldi, Kimler Geçti isimli yeni Netflix dizisinin oyuncu kadrosunda Seranay Sarıkaya’nın yanı sıra; Metin Akdülger, Hakan Kurtaş, Ahmet Rıfat Şungar, Boran Kuzum, Zeynep Tuğçe Bayat, Bade İşcil ve Gülcan Arslan gibi iddialı isimler bulunuyor.