Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Üvey Anne dizisiyle birlikte Ezgi Şenler yepyeni bir deneyim sürecinin içine girdi!

Üvey Anne dizisiyle birlikte Ezgi Şenler yepyeni bir deneyim sürecinin içine girdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan Üvey Anne dizisinde yer alan kadın oyunculardan birisi de Ezgi Şenler. Teşkilat isimli aksiyon dizisinde canlandırdığı Pınar karakteri ile kariyerinde iyi bir çıkış sergileyen oyuncu, yine zorlu bir projede kendisine önemli bir rol buldu.

Karakter çatışmalarının yaşandığı Üvey Anne dizisinde Nisan Gencer karakterini canlandıran oyuncu, Hazal Filiz Küçükköse ve Kutsi ile birlikte hikayenin önemli isimlerinden birisi oldu.

Ezgi Şenler, “Kayıp zor bir şey, bir de annenin kaybı çok daha zor. Nisan, çok beyaz diye tanımlayacağımız bir karakter iken, Serap ile birlikte grileşecek gibi hissedecek gibi düşünüyorum. Çatışmalar illaki olacaktır. Hem kardeşlerini hem de kendisini korumak için yolculukta başına bakalım neler gelecek?” diye konuştu.

Annesini kaybeden bir genç kadın olarak Nisan karakteri tehlikelere açık hale geliyor ve kardeşlerini de korumak için büyük bir çabanın içine giriyor.

Yaşından olgun davranışlar sergileyen Nisan karakteri hem anaç duygulara sahip hem de zeki birisi. Duygu dünyasını iyi kontrol eden bir kadın karakterini canlandırmak da Ezgi Şenler’e kariyerinde yeni bir deneyim fırsatı oluşturdu. Serap yüzünden babası ve kardeşleri ile sorun yaşayacak olan Nisan Gencer karakteri ile birlikte genç oyuncu da farklı bir deneyim sürecinin içine girmiş oldu.