Ana sayfa Dizi Haberleri Aile dizisinin genç yeteneği Umutcan Ütebay için Çağatay Ulusoy sınavı başladı!

Aile dizisinin genç yeteneği Umutcan Ütebay için Çağatay Ulusoy sınavı başladı!

tarafından ker_def

Genç oyuncu Umutcan Ütebay, Aile isimli çok ilgi gören Show TV dizisinde canlandırdığı Eko karakteri ile izleyicilerin büyük beğenisini kazanmıştı. Karakterin kararsızlıklarını, şaşkınlık anlarını ve cesaretini canlandırma konusunda yetenek gösterisi yapan Umutcan Ütebay’ın geleceğinin parlak olduğunu da izleyiciler fark etmişti.

1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelen genç oyuncunun kariyer yükselişinde Aile dizisinin yerinin çok farklı olacağı net. Şimdi de oyuncu adına yepyeni bir dizide yepyeni bir rol ile kariyer gelişimini sürdürme fırsatı bulunuyor.

Cuma akşamları Now televizyonunda yayınlanmakta olan Gaddar isimli dizinin yeni isimlerinden birisi de Umutcan Ütebay oldu.

Çağatay Ulusoy ve Sümeyye Aydoğan ikilisinin başrolünde yer aldığı diziye yeni katılan Umutcan Ütebay, Aile dizisinden kendisini tanıyanları ekrana çekecektir.

Aile dizisinin genç yeteneği Umutcan Ütebay için Çağatay Ulusoy sınavı başladı! 7

Oyuncu yeni rolünde bir taksi şoförünü canlandıracak. Mesut isimli karakterin Gaddar dizisinin başrolünde yer alan Çağatay Ulusoy’un canlandırdığı Dağhan karakterinin en yakınındaki kişilerden birisi olması genç oyuncu adına iyi bir fırsat olacak.

Çağatay Ulusoy ile birçok sahnede birlikte rol alması beklenen Umutcan Ütebay adına, yeni dizinin anlamı biraz daha farklı olacak.

Aile gibi başarılı bir projeden sonra sadece Türkiye’de değil dünyanın birçok ülkesindeki Türk dizisi hayranlarının da heyecanla yeni bölümlerini beklediği Gaddar isimli dizide yer almak genç oyuncunun yurt dışında tanınması için de faydalı olacak gibi gözüküyor.