Ana sayfa Dizi Haberleri Aile dizisiyle birlikte Kıvanç Tatlıtuğ artık dizi sevenlerin gözünde bambaşka bir yerde!

Aile dizisiyle birlikte Kıvanç Tatlıtuğ artık dizi sevenlerin gözünde bambaşka bir yerde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Aile dizisi büyük bir başarı kazandı. Çok iyi reytingler almasının yanı sıra, oyunculuk performanslarıyla da sürekli sosyal medyanın gündeminde olan dizi, bu sezonun en başarılı yapımlarından birisi olmayı hak ediyor.

Hakan Bonomo’nun ince detaylarla dolu senaryosunun başarısı bir yana, hikayenin akıcılığı ve çekim kalitesi de bu başarının önemli unsurlarından birisi. Tabii ki de dizinin her detayı izleyicilerin dikkatini çekiyor ama bir kişi var ki, tüm bu ayrıntılar içinde başarının en önemli faktörlerinden birisi olarak her geçen hafta daha da çok öne çıkıyor.

Serenay Sarıkaya’nın başarılı oyunculuk performansını takdir etmekle birlikte, Kıvanç Tatlıtuğ’un inandırıcılık seviyesini de ifade emek lazım. Tatlıtuğ, belki de bugüne kadar canlandırdığı roller arasında ekran başındaki izleyicileri adeta Aslan Soykan olduğuna inandırıyor. Mimikleri, sesinin tonu, tavrı ve bakışlarına kadar Kıvanç Tatlıtuğ bambaşka bir profesyonellik gösterisi sergiliyor.

Aile dizisiyle birlikte Kıvanç Tatlıtuğ artık dizi sevenlerin gözünde bambaşka bir yerde! 7

Aslan karakterinin duygusal sahnelerinde de oyuncu karakterin tüm güçlü duruşunun aslında geri planda ne kadar zayıf olduğunu, duygularına ne kadar çok yenildiğini de ortaya koyuyor. İşte Aslan’ın bu güçlü görüntüsünün arkasında olan gerçek duygusal zayıflığını Kıvanç Tatlıtuğ muhteşem bir oyunculuk ile ortaya koyuyor.

Aile dizisinde 11. yeni bölümde babası Yusuf Soykan olma yolunda ne kadar ilerlediğini kendisi de kabul edecek olan Aslan Soykan karakteri, izleyicileri bir kez daha farklı duygulara sürükleyecek.

Elbette ki Kıvanç Tatlıtuğ, sosyal medyada birçok izleyicinin yazmakta olduğu “ustalık” seviyesine ulaşmış olma görüntüsü veriyor. Tabii ki oyunculuk mesleğin sonuna kadar bir öğrenme ve keşif süreci ama Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarına göre onun ekrana yansıyan hali “ustalık eseri” olarak tarif edilmeye başlandı.