Ana sayfa Sosyal Medya Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay’ı canlandıran Feyza Civelek’ten sosyal medya kullanıcılarına büyük sitem!

Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay’ı canlandıran Feyza Civelek’ten sosyal medya kullanıcılarına büyük sitem!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları izleyicilerle Show TV ekranında buluşmakta olan Kızılcık Şerbeti dizisinde 25 bölüm geride kaldı ve hikayede Nilay olarak izlemekte olduğumuz Feyza Civelek de dikkat çeken isimlerden birisi oldu.

Kızılcık Şerbeti dizisinin hikayesinde kimi izleyicilerden büyük eleştiriler alan Nilay karakteri, dizinin çatışma unsuru olan karakterlerinden ve senaristler için de aslında hikayeyi germe noktasında çok özel bir önemi var. Nursema karakterinin öne çıkması ve yavaş yavaş öneminin azalmasının ardından senaristlerin Nilay karakterine yönelik ciddi bir çıkış yapması yönünde bir beklenti de var.

Feyza Civelek, rolünü başarıyla canlandırırken bir sitemde de bulundu. Oyuncu, sosyal medyada aldığı tepkilerden şu sözlerle bahsetti:

“Nilay’ı seven de çok, sevmeyen de çok. Nilay’ı yadırgayan çok. Türk halkı dizi ile gerçeği birbirine karşılaştırıyor. Arkadaşlar buradan sesleniyorum, ben Nilay değilim ben Feyza’yım. Kimseyi çekememezlik durumum yok. Doğa’yı seviyorum, Sıla ile aramız iyi.”

Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay'ı canlandıran Feyza Civelek'ten sosyal medya kullanıcılarına büyük sitem! 7

Bu sözleri ile anlaşılan, sosyal medyada izleyicilerin Nilay karakterini eleştirirken oyuncuya yönelik de olumsuz yorumlar yapması Feyza Civelek’in içine dokunmuş.

Yorumları okuduğunu ama üzerinde durmadığını anlatan oyuncu, “Çünkü yorumlara göre hareket edersem işim için zor olur. Tabii ki de iyi de kötü de yorumlar alıyorum” dedi.

Kullandığı bir ilaç nedeniyle saçının döküldüğünü ve bu nedenle peruk kullandığını anlatan Feyza Civelek, önemli bir hastalığının da bulunmadığını ifade etti.

Bir süre daha peruk kullanması gerektiğini anlatan oyuncu, sağlık konusuyla ilgili söylentilerden de rahatsız olduğunu sözlerine ekledi.

Kızılcık Şerbeti dizisinde çok eğlenceli bir set ortamlarının bulunduğundan bahseden oyuncu, gülmemek için kendilerini zor tuttuklarını ve bazen bu nedenle sahneleri de çekemediklerini söyledi.