Ana sayfa Dizi Haberleri Akgün’ü unutun! Son Yaz’dan sonra Alperen Duymaz’ın yeni dizisindeki karakteri bakın nasıl biri?

Akgün’ü unutun! Son Yaz’dan sonra Alperen Duymaz’ın yeni dizisindeki karakteri bakın nasıl biri?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranın “bitmesi hataydı!” dedirten dizilerinden birisi de Son Yaz oldu! Fox TV’de yayınlanan dizi, son derece iyi kurgulanan hikayesi ile izleyenlerin hiç aklından çıkmayacak bir yapım olma hakkını elde etti. Dizinin oyuncu kadrosu ise ekran başındakileri memnun edecek kadar doğru seçimlerden oluşmuştu.

Özellikle başrolde yer alan Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan, adeta bu dizideki rolleriyle meslek hayatlarında bambaşka bir süreç yaşadılar! Hafsanur Sancaktutan, ilk başrolündeki başarısıyla, izleyiciyi kalbinden vururken, daha önceki dizileriyle zaten çok beğenilen Alperen Duymaz ise Akgün rolü ile fenomen bir karakter yarattı izleyici için.

Hala sosyal medyadan diziyi anan, Alperen Duymaz’a “Akgün” diye seslenen pek çok hayranı var. Dizinin başarılı oyuncuları Ali Atay ve Funda Eryiğit’i de ayrıca anmak gerekiyor. O kadar iyi bir performans sergilediler ki ekran uyumu ile de izleyiciden büyük beğeni aldılar.

Alperen Duymaz’ın kariyerinde başka bir sıçrama yaşatan Son Yaz’daki Akgün rolü, bir mafyanın oğlu olarak o karanlık dünyada büyüyen kişiliğiyle sorunlu biriydi. Özellikle Savcı ile tanışıp ailesinin içine girdikten sonra değişmeye başlasa da fevri tavırları, eli silahlı bir adam haliyle Alperen Duymaz için farklı bir roldü.

Akgün'ü unutun! Son Yaz'dan sonra Alperen Duymaz'ın yeni dizisindeki karakteri bakın nasıl biri? 8

İzleyici onu bu şekilde ana dursun Alperen Duymaz, Son Yaz ve Akgün defterini çoktan kapattı bile! Oyuncu, Erkek Severse isimli bir başka dizinin hazırlıklarını sürdürüyor şu sıralar. Rolüyle ilgili bilgiler de gelmeye başladı.

Yakın bir zamanda Bein Connect dijital platformunda yayınlanması beklenen dizide izleyiciyi bir hayli şaşırtmaya hazırlanıyor. Zira bu kez romantik komedi tarzındaki dizide, bambaşka birini oynayacak!

Kısa bir süre önce instagram’dan bir fotoğrafını paylaşarak takipçilerini ‘Gıdığımla çok sevimliyim’ mesajıyla güldüren oyuncu, gerçekten güldürmeye geliyor!

Akgün'ü unutun! Son Yaz'dan sonra Alperen Duymaz'ın yeni dizisindeki karakteri bakın nasıl biri? 9

Yönetmenliğini Ömür Atay’ın üstlendiği, senaryosunu Aslı Zengin’in kaleme aldığı Erkek Severse dizisinde Alperen Duymaz, online alışveriş sitesi sahibi modern bir karakter olan ‘Kenan’a hayat verecek.

Dizide ayrıca Büşra Develi ve Yasemin Kay Allen da rol almakta. Erkek Severse’nin konusu şöyle:

İkiz çocukları ile birlikte yaşayan Zeynep, (Büşra Develi) üniversite yıllarında büyük bir aşkla evlendiği Oktay’dan (Görkem Sevindik) aldatıldığı için boşanmıştır. Zeynep, erkeklere olan inancını kaybeder ve kalbini aşka kapatır. Ta ki Kenan’ı (Alperen Duymaz) tanıyana kadar. Yelda da (Yasemin Allen) Kenan’ın peşindeki kadınlardan biridir ve Kenan’la yeni başladıkları iş ortaklığını evliliğe taşımak niyetindedir.

Etkileyici hikayesiyle dikkat çeken dizinin kadrosunda Görkem Sevindik, Yağız Can Konyalı,, Tolga Güleç, Çağrı Çıtanak, Asena Tuğal, Ece Özdikici, Aslı Sümen, Bahar Süer, Kayra Orta, Berkay Celal Çetin, Rüzgar Can, Seren Deniz Yalçın, Ayşe Dudu Özdemir, Tahir Yılmaz ve Tuana Gizem Uzunlar da rol alıyor.