Ana sayfa Sosyal Medya Yeşim Ceren Bozoğlu içinden kendisi kadar bir kiloyu çıkartıp attı, fit haliyle bomba gibi!

Yeşim Ceren Bozoğlu içinden kendisi kadar bir kiloyu çıkartıp attı, fit haliyle bomba gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – O Hayat Benim için alınan kilolar gitti, Yeşim Ceren Bozoğlu’nun yeni imajı bir harika! Annemizi Saklarken isimli Star TV dizisinde Füsun karakterini canlandıran Yeşim Ceren Bozoğlu, farklı imajı ile hayranlarını fazlası ile şaşırtıyor. Yıllar önce yer aldığı O Hayat Benim dizisindeki Nuran karakteri için kilo alan oyuncu, sonraki dönemde bu kiloları vermek için çok çaba harcamıştı.

Aradan geçen 5 yılın ardından Yeşim Ceren Bozoğlu, zaman içinde zayıfladı ve Annemizi Saklarken projesinde de farklı imajı ile hayranlarını şaşırtmayı başardı. Oyuncu, ayrıca Hayaller ve Hayatlar isimli bein connect dizisinde de Melike karakteri ile kariyerine devam ediyor.

Hem Annemizi Saklarken hem de Hayaller ve Hayatlar projesi nedeniyle yoğun bir dönem geçiren oyuncu, 58 kilo verdiğini söyledi. O Hayat Benim’den bu yana geçen 5 yılın sonrasında toplam 58 kilo vermesi oyuncu adına büyük bir başarı olarak dikkat çekiyor.

Mide ameliyatı da geçiren Yeşim Ceren Bozoğlu, 59 kilo olduğunu ve gayet de sağlıklı beslendiğini belirtti. Füsun karakteri ile Annemizi Saklarken dizisinde oyuncuyu gören hayranları fazlasıyla şaşırdı. İçinden adeta kendisi kadar bir kiloyu çıkartıp atan oyuncu, fit haliyle de gayet formunda görünüyor.

Kuruluş Osman dizisinde birlikte rol aldığı Buse Arslan ile kurduğu dostluk ile dikkatleri çeken Yeşim Ceren Bozoğlu, arkadaşı ile buluştukları yemeğin ardından gazetecilere açıklamalar yaptı.

Kuruluş Osman dizisinden geçen yıl ayrılan Yeşim Ceren Bozoğlu, orada çok iyi bir aile ortamı olduğunu ve halen de görüşmeye devam ettiklerini söyledi.

İki iş birden yaptığını hatırlatan oyuncu, bu projeler için yoğun tempoda çalıştığını anlattı. Oyuncu, “18 gün izinsiz çalıştım. Biraz yorucu oluyor ama pandemi şartlarında hepimiz inanılmaz eforla çalışıyoruz. İnşallah hep beraber kurtulalım” dedi.