Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir ile ayrılık haberleriyle gündeme gelen Oğuzhan Koç sosyal medyada kendini ti’ye aldı!..

Demet Özdemir ile ayrılık haberleriyle gündeme gelen Oğuzhan Koç sosyal medyada kendini ti’ye aldı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Yeni sezonda TV8’de yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasının jüri koltuğuna oturan şarkıcı Oğuzhan Koç’un yüzü geçtiğimiz yıl hem aşk hem de işten yana güldü.

2021 yılının ilk aylarından itibaren ünlü oyuncu Demet Özdemir ile aşk yaşamaya başlayan Oğuzhan Koç yeni sezonda da çok izlenen O ses Türkiye yarışmasında Hadise’den boşalan koltuğu doldurdu. Koç programda Murat Boz, Ebru Gündeş ve Beyazıt Öztürk ile birlikte jüri üyeliği yapıyor.

Ancak 2021’in son günlerinde yapılan bir haber magazin basınında bomba etkisi yarattı. Haberlere göre; Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir ikilisi yollarını ayırdı.

Demet Özdemir ile ayrılık haberleriyle gündeme gelen Oğuzhan Koç sosyal medyada kendini ti'ye aldı!.. 7

Aşklarını göz önünde yaşayan ve hayranları tarafından çok yakıştırılan çift hakkında magazin basınında yer alan ayrılık haberleri ikilinin hayranlarını da çok üzdü. Hayranları uzun süre çiftten, sosyal medya üzerinden haberlerle ilgili yalanlama yapmalarını bekledi ancak iki isim de sessizliğini korudu.

Oğuzhan Koç beklenenin aksine, 2022 yılının ilk sosyal medya paylaşımında kendisiyle dalga geçti. Instagram hesabından kendisine büyük gelen deri montla fotoğrafını paylaşan Oğuzhan Koç paylaşımına; ‘Seneye de giyerim’ notunu düştü.

Oyuncunun esprili paylaşımına hayranları da, ‘Bir on sene daha idare eder bu seni’,  ‘Büyürsün seneye olmaz’, ‘Torununa bile olur o’ şeklinde pek çok esprili yorumda bulundular.