Ana sayfa Dizi Fragmanları Akıncı dizisi kritik bir virajda, onca emek boşa gitmesin!

Akıncı dizisi kritik bir virajda, onca emek boşa gitmesin!

tarafından ker_def

Ağustos ayından bu yana çalışmakta olan Akıncı dizi ekibi ortaya fantastik bir yapım koydu. atv’de büyük bir cesaret ile 1 Ocak’tan bu yana cuma akşamları yayınlıyor. Akıncı dizisi Cuma rekabetinde zor durumda. Zira çok güçlü rakipler var. Daha önce Hercai’nin elde ettiği noktaları göremiyor.

Şükrü Özyıldız ve Büşre Develi ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide titiz ve yoğun bir çalışma yapılıyor. Atv de dizinin üzerine titriyor ama izleyici ilgisi ne yazık ki düşük oldu… Akıncı için reytinglerin yükselmesi beklentisi var.

Ana akım bir medyada fantastik kahramanlık dizilerinin iş yapması zor ve atv de bunu biliyor. İlk 6 bölümü ile kemik bir izleyici grubu oluşturan dizi, yine de reytinglerde daha iyi sonuçlar almalı… Peki 7. yeni bölümde neler yaşanacak? İşte tüm detaylar:

Yücel’in ölümünün ardından hem Kemal hem Akıncı bu infazın arkasında kimin olduğunun peşine düşerler. Nergis, elindeki kanıtla Cüneyt’i köşeye sıkıştırmaya başlar. Kemal ise Cüneyt’in kimlere çalıştığını öğrenmeye çalışır.

Amerika’dan gelen Türk bir profesör ülke gündemini meşgul ederken Cevdet profesörü ortadan kaldırmak için Gizli Yapı’dan emir alır. Ama önündeki en büyük engel Akıncı’dır. Akıncı, profesörü kurtarmak için harekete geçerken kendisini hiç beklemediği bir tuzağın içinde bulur.