Ana sayfa Dizi Fragmanları Seni Çok Bekledim dizisinde her şey birbirine girdi!

Seni Çok Bekledim dizisinde her şey birbirine girdi!

tarafından ker_def

Cuma akşamlarının yeni dizisi Seni Çok Bekledim, Star Tv ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. İlk iki bölümün reytingleri düşük gelmişti, ekip 3. bölümde yükseliş bekliyor… Dizinin 3. yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da Star TV ekranında olacak.

Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun başrolünde yer aldığı aşk dizisinin 3. yeni bölümünde duyguların karışacağı sahnelerle karşılaşacaksınız. Ayliz ve Kadir’in hikayeleri her hafta daha da güçleniyor. Ekran başındaki izleyiciler ise aşk dizisinde aradıkları birçok özelliği Seni Çok Bekledim’de buldu.

İzleyicilere göre daha ilk iki bölüm bitmiş iken dizi iyice karıştı. Olaylar birbirine girdi. Hikayenin anlatım şekli de izleyicileri fazlası ile etkiliyor. Bu yüzden de dizinin müdavimleri yeni bölüm öncesi bir hayli heyecanlı.

Peki yeni bölümde neler olacak? Erol ve Selo kavgası herkesin dikkatini çekecek…Erol ve Selo tekrar karşılaşır ve büyük bir kavga ederler. Bu kavga Selo’nun ailesiyle evden ayrılmasına ve büyük bir trajedinin yaşanmasına neden olacaktır.

Annesiyle Kadir’in evinde karşılaşan Ayliz, Kadir’in açıklamalarını dinlemez ve kendisinden uzak durmasını ister. Kadir pes eder. Ayliz’i inandırmaya artık gücü kalmamıştır.

Fakat Ayliz kısa sürede Kadir’e olan duygularının bastırılamayacak kadar güçlü olduğunu fark eder. Ancak yaşananlardan sonra Kadir’i ikna etmek kolay olmayacaktır.