Ana sayfa Dizi Haberleri Akıncı dizisi sosyal medyayı ikiye böldü, çok beğenenler ile dalga geçenler karşı karşıya geldi!

Akıncı dizisi sosyal medyayı ikiye böldü, çok beğenenler ile dalga geçenler karşı karşıya geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv ekranında Akıncı dizisi 1 Ocak Cuma akşamı ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Daha önce dijital platformlarda gördüğümüz fantastik dizilere bir örnek olan Akıncı, ana akım bir kanal için çok cesur bir projeydi… Daha önce ana akım televizyon kanalları bu tür dizilere mesafeli yaklaşıyordu. Atv ise büyük bir risk alarak Akıncı dizisini hayata geçirdi.

Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi’nin başrollerinde yer aldığı Akıncı dizisinin ekrana gelmeye başlaması ile birlikte sosyal medyada müthiş bir mesaj bombardımanı yaşandı. Kısa sürede binlerce meaj atılınca dizi twitter platformunda gündemin ilk sırasına yerleşti. Akıncı dizisiyle ilgili sosyal medyaya düşen yorumlar birbirleri ile adeta zıtlık içermekte…

Kimi izleyiciler ya çok beğendiğini ve efsane bir yapım olduğunu yazıyor. Kimi izleyiciler ise farklı ifadelerde diziyi alaya alıyor.. Akıncı dizisi için ekip Ağustos ayından bu yana titiz ve emek yoğun bir çaba sarf etti. Proje için hiçbir fedakarlıktan da kaçınılmadı. Fantastik bir kahramanlık hikayesi olarak ortaya çıkan Akıncı dizisi, görsel zenginliği yüksek bir proje olarak ekrana yansıdı.

Ancak sosyal medyada izleyici yorumları birbirinin zıttı şeklinde yer aldı. Destekleyenler çok güçlü bir şekilde diziyi savunurken, alaya alanlar da bir o kadar da sert sözlerle eleştirilerde bulundu.

“atv’yi tebrik ediyorum, dünyanın en kötü dizisini çekmiş” diyenler de vardı… Bunun yanı sıra “Bu dizi efsane olur” diye yorum bırakanlar da oldu.

Şükrü Özyıldız hayranları ise Akıncı karakterini genel olarak beğendiklerini ve oyuncuyu bu projesinde destekleyeceklerini belirten yorumlarda bulundu. Sosyal medyada Akıncı dizisinin kullanıcıları adeta ikiye böldüğü bir mesaj trafiği yaşandı…