Ana sayfa Sosyal Medya Akıncı dizisinin başrolü Şükrü Özyıldız’dan hayranlarının takdirini kazanacak örnek davranış

Akıncı dizisinin başrolü Şükrü Özyıldız’dan hayranlarının takdirini kazanacak örnek davranış

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv’de yayınlanan Akıncı dizisinin başrolü Şükrü Özyıldız, dizinin final yapmasından sonra 7 Şubat’ta tekrar sahnelenmeye başlayacak Alice Müzikali için çalışmalara başladı.

Geçtiğimiz hafta TRT1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı’nın 55. Bölümüne konuk oyuncu olarak katılan başarılı isim diziye renk katarken izleyiciden de tam not aldı.

Normal yaşantısında sessiz, sakin ve naif karakteriyle bilinen Şükrü Özyıldız, 18 Şubat’ta 34 yaşına girecek. Yeni yaşı vesilesiyle bir kampanya düzenleyen başarılı oyuncu Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği (UCIM) adına toplanacak bağışlarla istismara uğrayan çocuklara umut olacak.

Akıncı dizisinin başrolü Şükrü Özyıldız’dan hayranlarının takdirini kazanacak örnek davranış 7

Tüm sevenlerini ve hayranlarını bu bağış kampanyasına davet eden Şükrü Özyıldız, geçtiğimiz günlerde bir paylaşım yapmış ve şu notu düşmüştü; “Bu sene yapacağınız bağışlar hem bana çok değerli bir doğum günü hediyesi olacak hem de çocuk ve insan hakları için mücadele eden ve sayısız olayın farkındalığını ve adaletini sağlamaya yardımcı olan cesur @ucimorgtr e güç ve destek olacaktır. Link Bio’da… Şimdiden çok teşekkür ederim”

UCIM için çok beğendiğim ve takdir ettiğim bir sivil toplum kuruluşu diyen oyuncu, bağışları beklediklerini belirtti.