Ana sayfa Sosyal Medya Esra Bilgiç ve Uğur Güneş sette çok keyifli ama bir de madalyonun keyifsiz tarafı var!

Esra Bilgiç ve Uğur Güneş sette çok keyifli ama bir de madalyonun keyifsiz tarafı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanunsuz Topraklar dizi ekibi çok iyi kaynaştı ve setten gelen kamera arkası görüntüleri de çok hoş bir ortam olduğunu gösteriyor. Dizinin ekibi bir dönem yapımı olması nedeniyle her detaya titizlikle yaklaşıyor… Dizinin setinde yoğun geçen set ortamı ise oyuncuları birbirleri ile daha da kaynaştırdı.

Bir aile ortamının yaşandığı Kanunsuz Topraklar dizi setinden paylaşılan görüntüler, sahnelerin nasıl çekildiğine yönelik önemli detaylar da sunuyor. Esra Bilgiç ve Uğur Güneş hayranları, iki genç oyuncunun uyumundan çok memnun kaldı.

Enerjileri yüksek olan dizi oyuncularının, gerilimli sahnelerin kamera arkasındaki eğlenceli ve gülümseyen anları da görüntülere yansıdı. Gülümseyen yüzlerle Kanunsuz Topraklar dizi setinde işler yolunda görünse de, reytingler noktasında aynı durumun yaşanmadığını belirtmek lazım.

Dizi ekibinin keyfini kaçıracak kadar düşen reytingler nedeniyle hem yapımcı Gold Film hem de Fox TV zarar ediyor. Elkızı dizisinin final kararı alınmasından önce yani, Cumartesi akşamları yayınlandığı dönemde elde ettiği reytinglere kadar gerileyen bir Kanunsuz Topraklar performansı görüyoruz.

Elkızı için düzelme umudu kalmayınca Fox TV’nin final kararı alması, şimdi de Kanunsuz Topraklar dizisinin aynı duruma düşmesine meden oldu. Fox TV ani bir karar ile gelecek hafta için final kararı verdi. Kanumsuz Topraklar dizisi setindeki neşsli ortam yerini mateme bırakacak.

İşte dizinin setinden yansıyan hoş görüntüler: