Ana sayfa Sosyal Medya Akıncı dizisinin başrolüydü, ayrılıp TRT1 dizisine katıldı!

Akıncı dizisinin başrolüydü, ayrılıp TRT1 dizisine katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle buluşan Akıncı dizisinin ilk sezonu 20 bölüm olarak ekranda yer aldı. Birçok dizi hayranı hikayenin bittiğini düşünmüştü ama atv büyük bir sürpriz yaparak sezon finali yapıldığını duyurdu.

Yani Akıncı dizisi için ikinci sezon olacak. Ancak yeni sezonun nasıl olacağı konusunda bilgiler paylaşılmadı. Dizinin başrol oyuncusu Şükrü Özyıldız, ikinci sezon için çalışmaların devam ettiğini ve kendisinin de henüz hikayenin nasıl ilerleyeceğini bilmediğini söylemişti. Senaristler hikayeyi farklı bir noktaya taşıyacak adımlar atıyor ve Akıncı’nın yeni sezonunun sürprizlerle dolu olması bekleniyor. Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi ikilisine başrolde eşlik eden bir diğer isim Tolga Tekin idi..

Usta oyuncu Orhan karakteriyle yer aldığı hikayeye veda etti. Sezon finalinde Orhan karakterinin diziden ayrılması ile birlikte Tolga Tekin’in yeni sezonda ne yapacağı da merak konusu olmuştu.

Akıncı dizisinin başrolüydü, ayrılıp TRT1 dizisine katıldı! 9

Tekin’in yeni adresi TRT1 oldu… 28 Temmuz Çarşamba akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Dünya Hali isimli dizide Tolga Tekin de yerini aldı… Pelin Abay ve Caner Şahin ile birlikte absürt komedi dizisinin başrolünde yer alan Tolga Tekin, hayranları ile çok farklı bir hikayede buluşmaya hazırlanıyor.

Güven Bey karakterini canlandıracak olan oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile heyecanını şöyle dile getirdi: “Öncelikle iyi bayramlar…. 28 Temmuz Çarşamba akşamı yeni bir macera başlıyor. Hazır mıyız? O zaman bir hayırlı uğurlu olsun dileklerinizi alırım. Yolumuz açık ve huzurlu olsun.”

Oyuncu dizinin yayını öncesinde ise yeni imajını sosyal medyada göstermeyerek de dikkat çekti.

Akıncı dizisinin başrolüydü, ayrılıp TRT1 dizisine katıldı! 10

Bayram sonrası başlayacak olan yeni dizi absürt komedi türünü sevenler için Tutunamayanlar ve Tövbeler Olsun’dan sonra yeni ilgi odağı olacaktır. Dizinin farklı bir hikayesi ve değişik bir anlatım dili bulunuyor. Bu özellikleriyle de Dünya Hali’nin öne çıkan bir yapım olması bekleniyor.

Uzun yıllardır ekranda farklı rollerde izlediğimiz Tolga Tekin, 50 M2 isimli Netflix dizisindeki Mesut karakteri ile de dikkat çekmişti. Akıncı dizisindeki Orhan’dan sonra oyuncunun yeni karakteri de merak ediliyor.

Pelin Abay ile Caner Şahin’i başrolde buluşturan Dünya Hali nasıl bir dizi?

Akıncı dizisinin başrolüydü, ayrılıp TRT1 dizisine katıldı! 11

“Sinan, dedesinin değerleriyle büyümüş, dürüst, ahlaklı, vicdanlı bir gençtir. Ancak aradığı aşkı henüz bulamamıştır. Sinan’ın dedesi ölüm döşeğindeyken ona ilginç bir vasiyette bulunur. Vasiyete göre Sinan şu üç şarta uyan kızı bulup evlenmelidir: “Erken kalksın, eskinin kıymetini bilsin, bir de bal porsuğuna benzesin yeter.”

Sinan dedesinin vasiyetini yerine getireyim derken kendisini komik bir maceranın içinde bulur. Bu macerada ona en yakın arkadaşı Azim, patronu Güven, ailesi, yakın çevresi ve dedesinin cami arkadaşları Burhan, Namık ve Talat amcalar eşlik edecektir.” Dünya Hali, mizahı bol, izlemesi keyifli birbirinden eğlenceli bölümleri ile 28 Temmuz’dan itibaren her çarşamba akşamı TRT 1’de…