Ana sayfa Dizi Haberleri Akıncı dizisinin reytingi düşük ama projeye inanç büyük!

Akıncı dizisinin reytingi düşük ama projeye inanç büyük!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Akıncı dizisi, 10.yeni bölümü ile 5 Mart Cuma yani bu akşam ekrandaki yerini alacak. Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ilk bölümü hariç kalan 8 bölümü reytinglerde iyi sonuçlar elde edemedi. Akıncı dizisi fantastik bir kahramanlık hikayesi…

Ancak ana akım medyada bu tür dizilerin tutması çok zor. Akıncı’nın atv ekranında düşük performans ile yoluna uzun süre devam etmesi de çok mümkün değil. Ancak atv, diziye verilen emek ve ortaya konan farklı konseptin hatırına yayınlamaya devam ediyor. Akıncı’nın hem reyting hem de izleyici algısı bakımından beklenen büyük çıkışı yapamaması, reytinglerinin düşük kalmaya devam etmesi projenin geleceği konusunda da endişeleri ortadan kaldırmıyor.

Akıncı 5 Mart Cuma yani bu akşam 10. yeni bölümü yayınlanacak. Yeni bölümde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor. Dizinin yeni bölümünde yaşanacaklarla ilgili detayları aşağıda bulabilirsiniz.

“Gel vazgeçelim hiç zorlamadan, Sen aklı selim, ben yorgun adam… Bir yer bulalım, dünyadan uzak…”

Stüdyoya yapılan saldırının ve Deniz’in ölümünün yankıları sürerken, okula gelen bir müfettiş Fatih’le ilgili hiç beklenmedik bir karar verir. Nergis, stüdyoya dönerken Meryem’le karşılaşır. Meryem’in sözleri Nergis’i yeni kararlar almak için harekete geçirir.

Kemal, Yusuf Yenice ölümüyle ilgili önemli bir bilgiye ulaşır ve Aylin’i sorguya çeker. Aylin’in emniyete çağırılması Cevdet’i telaşlandırır. Cüneyt, Kemal’in kendisiyle ilgili yakaladığı ipuçlarına karşılık ona büyük bir tuzak kurmaya karar verir.