Ana sayfa Sosyal Medya Gönül Dağı dizisinin Fikret’i Ruhi Sarı, Netflix dizisine katıldı!

Gönül Dağı dizisinin Fikret’i Ruhi Sarı, Netflix dizisine katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında büyük ilgi gören Gönül Dağı dizisine, önceki ay Fikret karakteri ile Ruhi Sarı katılmıştı. Dizinin bir anlamda kötülüğe en meyilli karakteri olarak da dikkat çeken oyuncu, başarılı bir performans ile birkaç haftadır dizide yerini alıyor.

Bugüne kadar canlandırdığı birçok karakter ile akıllarda kalan oyuncu, Gönül Dağı devam ederken aynı zamanda Netflix için çekimleri devam eden Kulüp isimli diziye de konuk oyuncu olarak katıldı.

Ruhi Sarı ile birlikte Suzan Kardeş ve Hazım Körmükçü’nün de Kulüp dizisinde birkaç bölüm yer alacağı ortaya çıktı. Zeynep Günay Tan’ın yönetmenliğini yapmakta olduğu dizinin başrollerinde ise Gökçe Bahadır ile Barış Arduç bulunuyor.

Ruhi Sarı, bu sezon Gönül Dağı dizisi dışında tv8 ekranında yayınlanan Kırmızı Oda’da da Seyfi karakteri ile 3 bölüm yerini almıştı. Oyuncu ayrıca Fox TV’de yayınlanan ve 9. bölümle final yapan Öğretmen isimli dizide de Ziya karakterine hayat vermişti.

Bu arada Ruhi Sarı, TRT1 ekranında Cumartesi akşamlarının birincisi konumundaki Gönül Dağı dizisinde yer almaya devam ediyor.