Ana sayfa Dizi Haberleri Akıncı dizisinin reytinglerindeki olumsuzluk olumluya döndü!

Akıncı dizisinin reytinglerindeki olumsuzluk olumluya döndü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Akıncı dizisinin ilk bölüm reytinglerinin çok iyi gelmesinin ardından, ikinci bölümde yaşanan ciddi düşüşü büyük bir şok olmuştu. Fanstastik bir kahramanlık hikayesi olarak ortaya çıkan Akıncı konusunda atv ciddi bir risk aldı.

Ana akım medyanın bu tür fantastik yapımlardan uzak durması uzun yıllardır var olan bir gerçek.Ancak atv bu durumu bozdu. Akıncı için büyük bir emeğin ve prodüksiyonun ortaya konması ile birlikte diziyi 1 Ocak’ta yayınladı. İlk bölüm yapılan reklamların da etkisiyle 5-6 arası reytingler elde etti. Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ekibi de verilen büyük emeğin karşılığını almaktan dolayı çok mutluydu.

Ancak ikinci bölümde işler değişti, bu yüksek reytingler yerini 3’lü seviyelerdeki oranlara bıraktı ve dizi üzerinde bir olumsuzluk oluştu. Bu nedenle de dün akşam yayınlanan 3 .bölümün önemi büyüktü. Akıncı’nın geçen haftaya göre reytinglerini yükseltmesi, totalde 4,5’a ulaşması çok iyi bir yükseliş olarak dikkat çekti.

Her ne kadar AB ve ABC1 performansı biraz daha düşük olsa da dizinin kendisine ait bir kitle oluşturmaya başladığı bu bölüm ile kendini göstermiş oldu. Akıncı dizisi reytinglerini bir miktar daha yükseltebilir ise kalıcı olacaktır. Bu arada atv’nin Hercai ile totalde 6’lı oranlara kadır ulaşabildiği Cuma akşamları, artık daha düşük reytingleri kabul etmek zorunda kalacağı da görülüyor. Zira Pazar akşamları yayınlanan Hercai’de de düşüş var ve bu durum ‘Akıncı Pazar akşamları yayınlansa daha mı iyi olurdu?” sorusunu sorduruyor.

Akıncı dizisinin 22 Ocak Cuma akşamı yayınlanacak olan 4. bölümünden fragman paylaşıldı. Dikkat çeken aksiyon görüntüleri yeni bölümde de izleyicileri heyecanlandıracağa benziyor.