Ana sayfa Güncel Haberler Kuzey Yıldızı dizisinin iki oyuncusunun samimiyeti şaşırttı!

Kuzey Yıldızı dizisinin iki oyuncusunun samimiyeti şaşırttı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de ekrana gelen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi, Cumartesi akşamlarının sevilen komedi yapımlarından. İsmail Demirci ve Aslıhan Güner’in başrolünde oynadıkları dizi, bu akşam 47. bölümü ile ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde izleyenleri yine heyecanlı gelişmeler bekliyor.

Bu arada çekimleri Ordu’da süren diziye geçtiğimiz hafta yeni bir oyuncu katılmıştı. Diziye girdiği anda ortalığı karıştıran karakter, Yıldız ve Kuzey’in evliliklerinde krize yol açmıştı.

Fahriye karakteriyle diziye katılan Ayçin İnci, Kuzey Yıldızı İlk Aşk’a ayrı bir renk kattı. Ayçin İnci, bir süredir ekranlarda yoktu ve Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisine katılarak hayranlarına da bir sürpriz yaptı.

Oyuncunun yeni katıldığı dizi ekibi ile hızla kaynaştığı yaptığı sosyal medya paylaşımlarından da görülüyor. Özellikle dizide başrolde yer alan Aslıhan Güner ile de samimi oldukları anlaşılıyor.

Daha önceden birbirlerini tanıyıp tanımadıkları bilinmiyor ama iki oyuncunun samimi pozları, hızlı bir kaynaşma yaşandığını da ortaya koyuyor.

Ayçin İnci’nin yaptığı ve sonrasında Aslıhan Güner’in repost ettiği paylaşımı aşağıda görebilirsiniz. İnci, “Derin mavi” sözleriyle Aslıhan Güner’in gözlerine atıfta bulunuyor.

İşte dizinin iki oyuncunun verdiği samimi poz…

Kuzey Yıldızı dizisinin iki oyuncusunun samimiyeti şaşırttı! 20