Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Akrep Burcu Nisan’da günlük rutinini değiştiriyor mu? Yeşim Arpat neler söyledi?

Akrep Burcu Nisan’da günlük rutinini değiştiriyor mu? Yeşim Arpat neler söyledi?

tarafından sevda

Ünlü astrolog Yeşim Arpat youtube kanalında tüm burçlar için Nisan ayını değerlendirdi.  5 Nisan’da Koç burcunda bir Yeniay gerçekleşecek, 10 Nisan’da Jüpiter, 30 Nisan’da da Satürn gerilemesi var, 19 Nisan’da ise Dolunay gerçekleşecek.  Peki Nisan ayında ki bu gökyüzü hareketleri burçları nasıl etkileyecek? Yeşim Arpat, Akrep burcu için şunları söyledi;

Sevgili Akrepler, Yeniay ile birlikte yaşam düzeniniz ve gün içinde düzenli olarak yaptığınız her şey ile alakalı yeni bir başlangıç yapacaksınız, günlük yaşantınızda yeni bir sorumluluk alabilir, sağlık probleminiz varsa eğer tedaviye başlayabilir, beslenme düzeninizi değiştirebilirsiniz. Dolunay sizin 12.evinizde gerçekleşecek, bu dönemde gizli bazı konularda tamamlanma veya karar almanız söz konusu olabilir, inzivaya çekilebilirsiniz veya büyük bir masraf yapmanız gerekiyorsa bu konuda da karar veriyor olabilirsiniz.

Jüpiter gerilemesi, para kazanmaya dair beklentilerinizi biraz erteletecek, size tavsiyem, bu süreçte sabırsız olmamanız ve kendi kaynaklarınızı nasıl çoğaltacağınızdan uzaklaşarak başkalarından nasıl yardım alacağınızı düşünmeniz yönünde olacak.