Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bestemsu Özdemir oyunculukta cesaret sınavını geçti!

Bestemsu Özdemir oyunculukta cesaret sınavını geçti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Artık Salı akşamları Star TV ekranında yayınlanmakta olan Gecenin Ucunda dizisinde yer alan oyunculardan birisi de Bestemsu Özdemir. Geçen sezon İkimizin Sırrı isimli dizinin kısa süreli olmasının talihsizliğini yaşayan oyuncu, yeni sezonda ise bu sefer güçlü bir hikayenin parçası oldu.

Ancak Gecenin Ucunda dizisinin reytingleri de pek iyi gitmiyor. Dizinin akıbeti merak konusu olurken, Bestemsu Özdemir’in Serra karakterindeki performansı da beğeni topluyor. Oyunculukta kuralları sorulunca, özellikle cesur sahnelerde rol alma konusunda düşüncesini aktaran Özdemir, her şeyin senaryoya bağlı olduğunu söyledi.

Bestemsu Özdemir, eğer hikayeye hizmet ediyor ise her türlü sahnede rol alabileceğini söyleyerek cesaret sınavını geçti. Oyuncu, şöyle konuştu: “Ben oyuncuyum eğer senaryo ve karakter içime siniyorsa tabii ke her şeyi yaparım. Bu biraz hikaye ile, yönetmeni ile yani her şeyi ile alakalı bir şey. Çok bütün bir şey bu. Eğer içime sindiyse ve ona hizmet ediyorsa tabii ke her sahnede oynarım.”

Oyuncu bir süredir birliktelik yaşadığı iş adamı Serkan Mehmet Duru’ya da kameralar aracılığı ile mesaj yollayarak evlilik teklifi beklediğini ifade etti.

Muhabirin sorusu üzerine, “İlişkim iyi gidiyor, evlilik teklifi bekliyorum. Hayalimde bir şey yok onu karşı tarafa bırakıyorum. Ama tez vakitte teklif bekliyorum, bu da ona mesaj olsun” diye konuştu.