Ana sayfa Sosyal Medya Kaan Urgancıoğlu gibi Bestemsu Özdemir de dünya sahnesine çıkıyor

Kaan Urgancıoğlu gibi Bestemsu Özdemir de dünya sahnesine çıkıyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisinde başrolde yer alan Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı sinema filmi Operation Fortune ile ilgili gelişmeler dikkatlerden kaçmıyor.

13 Ocak’ta vizyona girecek olan ünlü yönetmen Guy Ritchie’nin Hollywood yapımı yeni filmi Operation Fortune, Türkiye’de Servet Operasyonu ismi ile gösterilecek. Filminin özel gösterimi Antalya Regnum Carya Hotel’de gerçekleştirildi.

Jason Statham, Hugh Grant, Aubrey Plaza ve Josh Hartnet gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı film projesi Türk oyuncuların da katkısı ile Antalya’da çekildi. Filmde yer alan oyuncular arasında Kaan Urgancıoğlu gibi dikkat çeken bir isim daha var. Bestemsu Özdemir de hikayede Ajan Vivien karakterini canlandırdı ve oyuncu bu rolüyle dünya sahnesine çıkacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Filmin ilk gösterimine katılan Bestemsu Özdemir, bu projede çok önemli isimlerle birlikte çalıştığını hatırlatarak, bunun kariyeri için ne kadar önemli olduğunun farkında olduğunu ifade etti.

Kaan Urgancıoğlu gibi Bestemsu Özdemir de dünya sahnesine çıkıyor 8

Bestemsu Özdemir, hem proje hem de karakter hakkında şunları söyledi: “Bu projede çok önemli isimlerle çalıştım. Bir Bridget Jones hayranı olarak sette Hugh Grant’ı görmek çok isterdim ama göremedim, üzgünüm.”

Filmde “Ajan Vivien” rolü ile göreceğimiz Bestemsu Özdemir, yurt dışına açılmayı arzu ettiği bir dönemde böyle bir sinema filminde yer alanın mutluluğunu yaşıyor.

Oyuncu, “Yurt dışı projeleri için benim açımdan çok güzel bir başlangıç oldu. Özellikle bu başlangıcı Guy Ritchie gibi bir yönetmenle yapmak çok önemli. Aslında uzun yıllar öncesinde Türk oyuncular yurt dışına açılabilmeliydi. Oyunculuk olarak bir eksiğimiz yok. İlerleyen dönemler için umarım bu bir başlangıç olur ve Haluk Bilginer gibi biz de büyük projelerde yer alabiliriz” açıklamasında bulundu.

Kaan Urgancıoğlu gibi Bestemsu Özdemir de dünya sahnesine çıkıyor 9