Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bestemsu Özdemir hakkında doğru olduğu sanılan büyük bir yanılgı var!

Bestemsu Özdemir hakkında doğru olduğu sanılan büyük bir yanılgı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Bestemsu Özdemir, Gecenin Ucunda isimli Star TV dizisiyle birlikte yeniden setlere dönüş yaptı. Salı akşamları yayınlanan dizide Serra karakterini canlandıran oyuncu, güçlü oyunculuk pefromansı ile yine dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Hem televizyon dizilerinde hem de sinema da son yıllarda birbiri ardına projelerde yer alan oyuncu, yoğun bir tempoda çalışıyor. Bu nedenle de bakımlarını aksatmadan sürdüren ve cildine özen gösteren oyuncu, doğal ürünleri tercih ediyor. Birçok kişinin doğru sandığı estetikli olduğu yönündeki iddialar ise aslında gerçek değil.

Bestemsu Özdemir, sürekli basında estetikli olduğu yönünde çıkan haberleri eleştirirken, oyunculuk yaptığı için estetik olmayı tercih etmediğini söyledi. Ünlü oyuncu, “Bende dolgu veya botoks yok. Her gün estetikli diye haberlerim çıksa da, yok. O yüzden cilt bakımı yaptırmam gerekiyor” diye konuştu.

Bestemsu Özdemir hakkında doğru olduğu sanılan büyük bir yanılgı var! 7

Bestemsu Özdemir, yüzü için en doğan hangi ürünler varsa onu tercih ettiğini ve sette sürekli makyaj ile durmasının da yüzünü çok yorduğunu söyledi.

Yüzünü dinlendirmek için yeni bir krem deneyen oyuncu, makyajsız olduğu zaman kendisini daha iyi hissettiğini söyledi. Sürekli yüz yogası ve masaj da yapan oyuncu, yaşının 31 olduğunu ve botoks yaptıramayacağını, ekranda bu şekilde görünemeyeceğini açıkladı.

Gecenin Ucunda dizisinin setinde her şeyin yolunda olduğunu anlatan oyuncu, herkesin çok keyifli olduğunu ve iyi bir ekip ile birlikte çalıştıklarını anlattı.

Oyuncu, “Koşarak gidiyorum sete, o çok kıymetli bir şey. Zorlukla bulunan bir şey” ifadesini kullandı.