Ana sayfa Dizi Haberleri 2023 yılında Gecenin Ucunda dizisi bitecek mi yoksa devam mı edecek? İşte ünlü oyuncudan net söz!

2023 yılında Gecenin Ucunda dizisi bitecek mi yoksa devam mı edecek? İşte ünlü oyuncudan net söz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2022 yılının sonbaharında izleyicilerle buluşmakta olan Gecenin Ucunda dizisi şimdiye kadar 12 bölüm ekranda kaldı. Ekibin 13. bölümü çekmekte olduğu dizinin akıbeti de merak konusu. Dizinin düşük gelen reytingleriyle ilgili önemli bir gelişme olması artık beklenmiyor. Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu ikilisinin başrolünde yer aldığı ve aynı zamanda yapım ortağıda olarak öne çıktıkları projenin 2023 yılında olup olmayacağı netleşti.

Dizide Serra Pekdemir karakterini başarıyla canlandıran Bestemsu Özdemir, birçok izleyicinin merakla beklediği kararı duyuran isim oldu. Daha önce Kadir Doğulu, Gecenin Ucunda’nın sezon sonuna kadar devam etmesini istediklerini ifade etmiş ama net bir açıklama yapmaktan kaçınmıştı.

Bestemsu Özdemir ise, dizide çekimlerin sürdüğünü belirtti ve şöyle konuştu: “Dizi devam ediyor, 13. bölümdeyiz. Haziran’a kadar da devam ediyoruz. İyi gidiyor, çok şükür.”

Bu sözler ile birlikte ilk kez Bestemsu Özdemir’in ağzından dizi hayranları Gecenin Ucunda projesinin sezon sonuna kadar devam edeceği müjdesini almış oldu.

2023 yılında Gecenin Ucunda dizisi bitecek mi yoksa devam mı edecek? İşte ünlü oyuncudan net söz! 7

Daha önce basında çıkan iddialarda dizinin 26. bölüme kadar devam etmesi yönünde bir kararlılık olduğu ifade edilirken, Bestemsu Özdemir’in de sette yer alan bir isim olarak Haziran ayına kadar hikayenin devam edeceğini açıklaması çok önemli bir gelişme olarak görülüyor.

Düşük gelen reytinglere rağmen Star TV’nin diziyi devam ettirme kararlılığının izleyiciler nezdinde çok olumlu algılanacağını belirtelim.

Bestemsu Özdemir, 17 Şubat’ta vizyona girecek olan Nefes Yer Eksi İki isimli sinema filmini de övdü. Murat Yıldırım’ın başrolünde yer aldığı filmin dublajında gördüklerinden çok etkilenen oyuncu, “Çok etkileyici bir film geliyor. Benim çok ufak bir rolüm var ama film bütünüyle muhteşem olmuş” dedi.

Resim ve heykel çalışmaları da yaptığından bahseden oyuncu bir gün bu çalışmalarını sergiyle meraklılara takdim etmek de istiyor.