Ana sayfa Dizi Haberleri Akrep dizisinde Bestemsu Özdemir’in gelişi pandoranın kutusunu açtı!

Akrep dizisinde Bestemsu Özdemir’in gelişi pandoranın kutusunu açtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yayınlanmakta olan Akrep dizisinin 4. bölümü 2021 yılının ilk günü ekrandaki yerini aldı. Dizinin reytinglerinin bu sefer iyi gelmesi, ekibi de çok memnun etti. Dizi yükseliş sergiledi, hikayede ise izleyicileri bir hayli etkileyen anlar yaşandı.

Evrim Alasya’nın canlandırdığı Ferda karakterine annesi Perihan’dan bir hayat dersi verildi… Diziye yeni katılan Selma karakterinin Fikret ile ilişki yaşaması ve Ferda’nın da bunu öğrenmesi için kurulan tuzak işe yaradı. Perihan, kızı Belma’nın aldatıldıktan sonra neler yaşadığını, neler hissettiğini Ferda’ya anlatmak için bir oyun çevirdi.

Ferda, Selma’nın evine gittiğinde Fikret ile karşılaştı ve gözlerine inanamadı. Ferda adeta çıldırdı, Selma, köşede elma yiyerek onları izledi. Fikret ise artık ondan ve yalanlarından bıktığını belirterek çizgiyi çekti.

Ferda, yaşananlardan öyle etkilendi ki, annesi Perihan’ın kendisine söylediği sözleri bile cevap veremedi. Demet Akbağ’ın canlandırdığı Perihan, “Ferda, şimdi Berna’nın ne hissettiğini anladın mı? Sen bu mahalleden, kendi dünyandan hiç çıkmayacaktın. Merve yüzünü görmek istemiyor, Fikret ile yürümeyeceği zaten belliydi. Kabul et artık, kaybettin. Hadi şimdi git evinde ağla..” diyerek yangına körükle gitti.

Ferda, hem kızını kaybetti hem de Fikret’i… Yani her şeyini kaybetti. Bundan sonra intikam zamanı gelecek. Pandoranın kutusunu açmak gibi bir gelişmeydi bu. Akrep dizisinin 5. bölümünde neler yaşanacağı şimdiden büyük merak konusu oldu.

İşte dizinin 4. bölümünde izleyicileri çok etkileyen o sahne: