Ana sayfa Dizi Haberleri 2021 yılının final yapacak ilk dizisi Fox TV’den olacak!

2021 yılının final yapacak ilk dizisi Fox TV’den olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2020-2021 sezonunun ilk dönemi geride kaldı. 2020 yılı ile birlikte birçok dizinin final yaptığına şahit olduk. Aslında bu konuda Fox TV diğer kanallara göre daha acımasız davraranak izleyicileri de fazlasıyla kızdırdı. Bay Yanlış, Öğretmen ve Çocukluk dizilerine üst üste final yaptıran kanal, 2021 yılının ilk haftasına da yine bir final ile başlayacak.

Alp Navruz ve Ceren Yılmaz ikilisinin başrolünde yer aldığı Zümrüdüanka dizisi Cumartesi’den Çarşamba akşamlarına alındıktan sonra iyice düşen reytingleriyle zaten final yapılacağının işaretlerini vermişti. Artık senaryosu da ilgi çekmeyen, izleyicilerin final bölümünü bile çok fazla önemsemediği bir noktaya gelindi. Bunun nedeni ise dizinin hikayesinde yapılan hatalar olarak dikkat çekiyor.

2021 yılının ilk haftasında 6 Ocak Çarşamba akşamı Zümrüdüanka dizisinin 26. ve son bölümü ekrandaki yerini alacak. Bu aynı zamanda yeni yılında final yapan ilk dizisi olarak kayıtlara geçecek. Dizinin arkasından “Keşke bitmeseydi” diyen çok büyük bir kitle yok. “Keşke hikaye böyle olmasaydı, senaryo hataları yapılmasaydı” diye söylenen geniş bir izleyici kitlesi var.

2021 yılının final yapacak ilk dizisi Fox TV'den olacak! 7

Alp Navruz ve Ceren Yılmaz iyi bir ikili oluşturdu. Serhat ve Zümrüt karakterleri çok sevildi. Dizinin ilk sezonundaki naif hikaye de büyük ilgi çekmişti. Ancak araya giren Pandemi süreci ve sonrasında hikayede yenilikler için fazla aşırıya kaçılması, ilk sezonun tüm naifliğinin ortadan kalkması gibi konular Zümrüdüanka dizisini finale yaklaştıran unsurlardı.

Sonuç olarak, 2020-2021 sezonunda Fox TV, 4. dizisine de veda ediyor. 2021 yılının final yapan ilk yapımı da 6 Ocak Çarşamba günü 26. bölümü yayınlanacak olan Zümrüdüanka dizisi olacak.