Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar ve Ramo dizilerinden Akıncı ile Son Yaz’a yeni yıl hediyesi!

Arka Sokaklar ve Ramo dizilerinden Akıncı ile Son Yaz’a yeni yıl hediyesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları reytingler artık aslanının midesinde bulunuyor… Yarışa yeni katılan iki dizi Akıncı ile Son Yaz, ekran ömrüne başladı… Akıncı daha iyi sonuçlar alırken, Son Yaz da fena sayılmayacak bir başlangıç yaparak dikkatleri çekti… Hikayesi ve oyunculuk performansları ile Son Yaz öne çıkarken, Akıncı ise fantastik bir dizi olmasıyla farkını sergiledi ve izleyiciler de ilk bölümden destek verdi.

Ancak dün akşamın dikkat çeken en önemli detayı ekranda iki güçlü dizinin olmamasıydı… Kanal D ekranında Arka Sokaklar ile Show TV’de Ramo’nun yokluğunda hem Akıncı hem de Son Yaz bu durumun keyfini yaşadı… Zira Kırmızı Oda dizisinin reytinglerine bakıldığında bir kaybının olmadığı görülüyor. Akrep dizisi de dün akşamki bölümü ile bir miktar yükseliş sergiledi.

Yani Cuma rekabetinde Akıncı ve Son Yaz dizilerinin ilk bölümde elde ettikleri reyting sonuçlarını ikinci bölüme taşıyıp taşıyamayacağı çok önemli olacak. Ramo ve Arka Sokaklar’ın yeni bölümlerinin yayınlanması ile Akıncı ve Son Yaz’ın nasıl sonuçlar alacağı merakla beklenecek. Asıl gerçek de gelecek hafta ortaya çıkmış olacak.

Ancak dikkat çeken detay ise her iki yeni dizinin de ilk ölümlerinde düşük reytinglerle başlamaması oldu. Bu durum aslında Ramo ve Arka Sokaklar’ın yeni yıl hediyesi gibi bir şeydi…

TRT1 ekranında yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisinin de kendi kemik izleyicisi var. Bu nedenle de diğer dizilerden ayrışmakta… Sonuç olarak Cuma akşamları için asıl durum 8 Ocak’taki bölümlerden sonra ortaya çıkacak.