Ana sayfa Dizi Fragmanları Akrep dizisinde hikaye büyük değişim geçirecek!

Akrep dizisinde hikaye büyük değişim geçirecek!

tarafından ker_def

STAR TV’nin, 1441 Productions imzalı beğeni ile izlenen dizisi ‘Akrep’in bu perşembe ekrana gelecek olan yeni bölümünde Hacer tüm dengeleri değiştiriyor. Star TV’nin gün değiştirme kararından sonra yeni gününde 2 bölüm yayınlanan dizi, düşük reytingleriyle dikkat çekmişti. Dizinin toparlanması noktasında büyük bir beklenti var. Bu beklentinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği ise bu hafta ortaya çıkacak.

Evrim Alasya ve Demet Akbağ ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide Ferda, sert bir kayaya çarpıyor… Belma’nın ölümüyle ilgili Perihan’a konuşan Ferda gözyaşı döküyor. Hacer karakterinin cinayet ile ilgili görüntüleri polise vermesi hikayede her şeyi bir anda değiştirecek.

Her zaman bir adım önde olan Akrep Ferda bu kez fena halde köşeye sıkışıyor. Ferda’nın kaderi artık Emgen Malikanesi’ne adım attığı ilk andan beri yıldızının barışmadığı Hacer’in elinde.

Hacer cinayet gecesinin görüntüleriyle Berna’nın ölümüyle ilgili sırrı ortadan kaldırıp, Ferda’nın hak ettiği cezayı alması için harekete geçiyor ve polise gidiyor! Ferda’nın tüm çabalarına rağmen Perihan Emgen’e olan sadakatinden ödün vermeyen Hacer, Aras’tan hesap sormayı da ihmal etmiyor.

Hacer, Ferda’nın Berna’yı öldürdüğüne dair kanıt bulabilecek mi? Aras cinayet gecesiyle ilgili Hacer’e neler anlatacak? Ferda suçsuz olduğuna Hacer’i ikna edebilecek mi? Perihan Emgen’in ayaklarına kapanan Ferda’nın yeni planı ne?

‘Akrep’, merakla beklenen yeni bölümüyle perşembe saat 20.00’de Star TV’de!