Ana sayfa Dizi Fragmanları Akrep dizisinde yeni düşman ve yeni bir sır ortaya çıktı!

Akrep dizisinde yeni düşman ve yeni bir sır ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Akrep dizisi, 8 Ocak akşamı izleyicilerle yeniden buluşacak. Dizinin 5. yeni bölümünde neler yaşanacağı da çok merak ediliyor. En son Perihan, Ferda’ya büyük bir ders vermişti. Bu ders, Ferda’nın hiç beklemediği bir noktadan geldi ve büyük bir hayal kırıklığı yaşadı.

Demet Akbağ ve Evrim Alasya’nın başrolünde yer aldığı diziye geçtiğimiz bölümde Selma karakteri ile Bestemsu Özdemir katılmıştı. Fikret ile Selma arasında yaşanan yasak aşkı görmesi için Ferda’ya tuzak kuran Perihan, amacına ulaştı ve onu ruhsal açıdan mahvetti. Savaşı kazanan Perihan, böylece de kızına karşı üstünlüğünü göstermiş oldu.

Ancak Ferda’nın durmak gibi bir niyeti yok. Bu sefer yeni bir düşman buldu… Selma ile Ferda, aile ortamlarında sık sık buluşacak ve birbirlerine diş bileyecekler. Fikret ve Selma arasında yaşanacaklar artık Ferda’nın umurunda değil. Ferda, karşısına aldığı Selma’ya diyor ki; “Fikret ile ne halt edersen et umurumda değil. O evden uzak duracaksın.”

Akrep dizisinde yeni düşman ve yeni bir sır ortaya çıktı! 7

Ancak Ferda’nın bu ültimatomu hiçbir işe yaramadı. Selma savaş için kartlarını açtı. Fikret ile evinde buluşan Selma, Ferda’nın da oraya ait olmadığını ima edince işler değişecek…

Ancak Ferda’nın bilmediği Perihan’ın sırrını öğrenmiş olması. Ferda’nın Merve’den başka bir kızı daha var. İşte bu durumu da Perihan öğrenecek ve entrikalar birbirini izleyecek.

İşte 8 Ocak Cuma akşamı yayınlanacak olan Akrep dizisinin 5. bölüm fragmanı: