Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel yorgun düştü, ev halini gören üzüldü, Kerem Bürsin’in yanıtı şaşırttı!

Hande Erçel yorgun düştü, ev halini gören üzüldü, Kerem Bürsin’in yanıtı şaşırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Sen Çal Kapımı dizisinde Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Hande Erçel, canlandırdığı Eda karakteri ile gönüllere bir kez daha girmesini bildi. Oyuncu, sergilediği performansın yanı sıra, Kerem Bürsin ile iyi bir uyum yakalamasıyla da öne çıktı.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da adından konuşturan oyuncu, ev halini yayınladı. Yorulduğu ve kanepeye uzandığı anlardan fotoğraf paylaşan Erçel’in bu hali takipçilerini de üzdü… Hande Erçel’in yüzünden de yorgunluk akıyordu… Anlaşılan oyuncu sette bir hayli yoğun anlar yaşıyor…

“Risk yok hikaye yok bebeğim” etiketini kullanan ünlü oyuncunun bu haline partneri Kerem Bürsin’in ne yorum yapacağı da merak edildi. Erçel’in fotoğraf paylaşımından kısa bir süre sonra Bürsin, emojilerle bir yanıt verdi. Bu da etkileşimin daha da artmasını sağladı.

Bürsin’in özellikle ateş emojisi eklemesi hayranları arasında bir hayli tartışıldı…

Hande Erçel yorgun düştü, ev halini gören üzüldü, Kerem Bürsin'in yanıtı şaşırttı! 8

18.2 milyon instagram takipçisi bulunan Hande Erçel’in bu paylaşımına sadece 1 saat içinde 1 milyon 250 bin beğeni gelmesi ise şaşırtıcı derecede büyük bir ilginin olduğunu anlatmaya yetiyordu.

Hande Erçel yorgun düştü, ev halini gören üzüldü, Kerem Bürsin'in yanıtı şaşırttı! 9

Takipçileri, oyuncunun fit vücuduna dikkat çekti ve “Bu ne güzellik” diye yorumlar yapıldı. Bazı takipçiler ise “Başım dönüyor, fazla güzelsin” diye yorum bıraktı.