Ana sayfa Dizi Haberleri Fahriye Evcen yeniden dizilere dönme konusunda kararını açıkladı!

Fahriye Evcen yeniden dizilere dönme konusunda kararını açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burak Özçivit ile Fahriye Evcen çifti, sokakta kameralara yakalandı. Yeni yılın ilk günlerinde oğulları Karan’ı evde bırakarak sokağa çıkan ikili, Nişantaşı’nda haberciler tarafından görülünce hemen mikrofonlar da uzatıldı.

Kuruluş Osman dizisinde Osman Bey karakterine hayat veren Burak Özçivit, yılbaşını evde ailece geçirdiklerini söyledi. “Prove devam ediyor, çalışıyoruz” diyerek kendisine ayıracak fazla vaktinin kalmadığını belirten Özçivit, her şeyin yolunda olduğunu ifade etti.

Fahriye Evcen ise yeniden ekrana dönme konusunda sorulan soru üzerine, “Doğru iş olduğunda mutlaka olacaktır. Ama şu an için yok. Netleşen bir şey yok. Planımda var ama şu an duruyorum” diye konuştu.

Karan’ı koronavirüs tehlikesinden korumak adına dışarıya çıkarmadıklarını belirten çift, ortamın müsayit olmadığını belirtti. Burak Özçivit de eşiyle uzun bir aradan sonra birlikte dışarıya çıktıklarını da sözlerine ekledi.

Karan ile ilgili soruda ise Fahriye Evcen, “Bizim için en önemli olan şey bolca eğlenmesi, çocukluğunu yaşaması. Eğlenceli ve güzel geçirmesine dikkat ediyoruz” dedi.