Ana sayfa Sosyal Medya Akrep dizisindeki entrikaların hastası çok!

Akrep dizisindeki entrikaların hastası çok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam eden Akrep dizisi, perşembe akşamları yayınlanmaya devam ediyor. Dizinin akıbetini merak eden hayranlar, hikayedeki sert gidişattan da memnun. Demet Akbağ ve Evrim Alasya ikilisi dizide güçlü performanslar sergiliyor ve izleyicileri de kendilerine hayran bırakıyor.

Çağdaş Onur Öztürk’ün Ahmet karakteri ile diziye katılması da önemli bir gelişmelerden birisi oldu. Ayşe’nin babası olan Ahmet, hikayenin adeta merkezine oturmak üzere…. Ferda’nın kumarhaneyi ihbar etmesi olayların daha da sert bir şekilde esmesine neden olacak. Dizinin hayranları yeni bölümü heyecanla bekliyor. 1 Nisan Perşembe akşamı Akrep dizisi 16. bölümü ile yayında olacak.

Reytingleri düşük geldiği için akıbeti merak konusu olan Akrep’in heyecan dolu hikayesi ne yazık ki, belirli bir izleyici kitlesinin dışına çıkamıyor. Git gide güç kaybeden dizi için Star TV, ani bir final kararı alabilir beklentisi var…

Akrep dizisinin yeni bölümünde Ferda’nın oyunları devam ediyor. Ahmet’in hiddeti artıyor. Perihan ise büyük bir sıkışmışlık içinde ve Ferda tarafından tehdit ediliyor. Dizinin hikayesi iyice karmaşık bir hale geldi. Ferda’nın kurduğu oyunlara hasta olan ve bundan büyük haz duyan bir izleyici kitlesi de var.

Hayranlar ise devam ettiğine çok seviniyor. İşte Akrep dizisinin 1 Nisan Perşembe günü yayınlanacak olan 16. bölüm fragmanı: