Ana sayfa Dizi Haberleri Esra Erol ve Müge Anlı’nın da tavsiye ettiği Kardeşlerim dizisini izleyip de ağlamayan yok!

Esra Erol ve Müge Anlı’nın da tavsiye ettiği Kardeşlerim dizisini izleyip de ağlamayan yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Cumartesi akşamları yeni bir dizi izleyicilerle buluşmaya başladı. İlk bölümü dün yayınlanan Kardeşlerim dizisi öncesinde hem Müge Anlı hem de Esra Erol, programlarında bu diziye göndermede bulunmuştu. Her iki ismin de ekranda ortaya koydukları insan hikayelerine benzeyen bir konusu olması ortak noktaydı. Kardeşlerim dizisini kendilerinin de izleyeceğini belirterek tüm takipçilerine tavsiye eden Esra Erol ve Müge Anlı ikilisi, bölüm öncesinde önemli bir tanıtım gerçekleştirdi.

Peki, Kardeşlerim isimli dizinin ilk bölümü nasıl bulundu? Sosyal medyada dizi hakkında bazı yorumlar öne çıkıyor. Her şeyden önce dramı bol bir yapım olduğu için gözyaşı döktüğünü söyleyen birçok izleyici var. Kimsenin anne ve babasız kalmasını istemediğini belirten izleyiciler, ilk bölümü çok beğendiklerini ifade eden yorumlar yaptı.

“Efsane bir dizi, sonunda güzel diziler çıkmaya başladı. İzlediğim en iyi dizilerden birisi buydu” gibi yorumlar yapan izleyiciler, Kardeşlerim isimli dizinin ilk bölümünden olumlu ifadelerle bahsetti. Dizinin duygusal yönünün ağır bastığı ve ilerleyen haftalarda hikayesinin derinleşmesiyle izleyiciler tarafından daha da çok sahiplenilmesinin beklendiğini ifade edelim.

Dizinin her sahnesinin çok duygusal olduğunu belirten dizi hayranları, “Çok kaliteli bir dizi olmuş, aynı zamanda oyunculuklar da mükemmel” diyerek dizinin geniş ve etkileyici kadrosuna da dikkat ediyor.

Başrollerini Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk’un paylaştığı Kardeşlerim, herkese ve her şeye rağmen kopmayan, düştükçe birbirine tutunup yeniden ayağa kalkan gençlerin umut dolu öyküsünü ekrana getiriyor.

Dizinin reyting kurbanı olmasından korkan birçok hayran mesajı da dikkatleri çekiyor. “Dizi 2 saat sürdü ve ben 2 saat boyunca aralıksız ağladım. Umarım reyting kurbanı olmaz” diyen Kardeşlerim izleyicileri, ders veren birçok sahne olduğundan da bahsediyor.

Kardeşlerim isimli atv dizisiyle ilgili ilk izlenimler çok olumlu. Şimdi herkes 27 Şubat Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 2. bölümü merakla bekliyor. Yeni bölümden de ilk fragman yayınlandı. İşte Kardeşlerim 2. bölüm fragmanı: