Ana sayfa Sosyal Medya Aksilikler bitmek bilmemişti, Çağatay Ulusoy’un dizisi Süslü Korkuluk’un bu kez de adı değişti

Aksilikler bitmek bilmemişti, Çağatay Ulusoy’un dizisi Süslü Korkuluk’un bu kez de adı değişti

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Süslü Korkuluk dizisi aylardır gündemden düşmüyor. Dizinin ilk önce tv8’de yayınlanacağı duyulunca, Çağatay Ulusoy hayranları sosyal medyada adeta bayram havası estirmişti. İçerde dizisinden yıllar sonra yeniden ekrana dönecek olan başarılı oyuncunun üzerinde titizlikle çalışılan dizisinin isminin de Süslü Korkuluk olarak netleşti.

Yönetmenliğini Cem Karcı’nın yaptığı Süslü Korkuluk dizisinin ilk tanıtımı da ekrana geldi. Alina Boz ile başrolde yer alacak olan Çağatay Ulusoy’un yeni dizisi ile ilgili aksilikler başladı bu süreçten sonra. Dizinin yayınlanacağı tv8’in sahibi Acun Ilıcalı ve yapımcı OGM Pictures ortakları Onur Güvenatam ve hikayenin de sahibi olan Dr. Gülseren Budayıcıoğlu arasında anlaşmazlık çıktığı öğrenildi.

Anlaşmazlığın nedeninin ise dizinin yüksek bütçesi olduğu öğrenildi. Ardından dizi için kanal arayışına başlandı ve sonunda televizyonda değil dijital platformda yayınlanacağı öğrenildi. Netflix ile anlaşıldığı haberinin ardından Alina Boz’un projeden ayrıldığı gündeme geldi. Esra Bilgiç’e teklif gittiği gündeme gelince Çağatay Ulusoy ve Bilgiç’in başrol olacağı şeklinde haberler medyada yer almaya başladı.

Aksilikler bitmek bilmemişti, Çağatay Ulusoy'un dizisi Süslü Korkuluk'un bu kez de adı değişti 9

Fakat Esra Bilgiç de anlaşma şartlarının kendisine uymaması nedeniyle projeyi kabul etmediğini sosyal medya hesabından duyurdu. Başrol kadın oyuncu arayışlarının devam ettiği diziden gelecek haberlerin ardı arkası kesilmiyor.

Aksiliklerle başlayan diziye yeni bir başlangıç yapmak amacıyla isminin de değiştirildiği anlaşılıyor. Son gelen haberlere göre Süslü Korkuluk olarak anılan dizinin ismi Terzi olarak değiştirildi. Çağatay Ulusoy’un terzi Peyami’ye hayat vereceği hikayede, gelinlik diktirmeye gelen Esvet’e aşık olacağı biliniyor. Esvet’i oynayacağı henüz yeni gündeme geldi.

Aksilikler bitmek bilmemişti, Çağatay Ulusoy'un dizisi Süslü Korkuluk'un bu kez de adı değişti 10

Fakat dizinin oyuncu kadrosunda Olgun Şimşek, Salih Bademci, Engin Şenkan ve Ece Sükan da yer almakta olduğu biliniyor. Hatta 3. sezon garantisini de aldı yeni adıyla Terzi dizisi. Dizinin başrol kadın oyuncu arayışı ise son buldu. Buna göre Ulusoy’a dizide Şifanur Gül eşlik edecek.

Aksilikler bitmek bilmemişti, Çağatay Ulusoy'un dizisi Süslü Korkuluk'un bu kez de adı değişti 11

Şifanur Gül, TRT 1’in Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinde Gülperi karakterini canlandırmıştı. Sonrasında ise Cam Tavanlar’da oynadı. Ayrıca Benim Adım Melek isimli dizide İkra, TV8’in sevilen dizisi Kırmızı Oda’da da Firuzan karakteri ile dikkat çekmişti.

Bu arada Olgun Şimşek dizide Mustafa karakterini canlandıracak. Peyami’nin babası olan Mustafa’nın çocuk zekasına sahip bir karakter olacağı belirtiliyor. Engin Şenkan, Peyami’nin dedesini, Ece Sükan da sağ kolu Suzi’ye hayat verecek. Peyami’nin aşık olacağı Esvet karakteri için ise arayışlar sürüyor.