Ana sayfa Dizi Haberleri Disney Plus’ın iddialı dizisi Siyaha Bulaşan Kadınlar’dan beklenmeyen gelişme!

Disney Plus’ın iddialı dizisi Siyaha Bulaşan Kadınlar’dan beklenmeyen gelişme!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Sektörde büyük heyecan yaşatan ve 14 Haziran’da yayına geçmesi planlanan Disney Plus için çekilecek olan Siyaha Bulaşan Kadınlar dizisinden üzücü bir haber geldi! Dijital platformun son derece iddialı bir dizisi olacağı söylemleriyle gündeme gelen dizinin şimdilik rafa kalktığı öğrenildi!

Disney Plus, dizi ve sinema sektörüne farklı bir soluk getirmeye hazırlanıyor şu sıralar. Türkiye pazarına yeni giriş yapan ve bünyesine ismi birbirinden ünlüleri katan platform için bazı dizilerin çekimleri başladı bile.

İlk olarak başrollerini Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu’nun paylaştığı Kaçış dizisi çekildi. Heyecanla beklenen dizinin ardından Demet Özdemir, Hafsanur Sancaktutan ve Buğra Gülsoy’un başrolünde oynadıkları Dünyayla Benim Aramda dizisinin çekimlerine başlanıldı.

Kerem Bürsin, Halit Ergenç, Pınar Deniz, Can Yaman, Eda Ece, Hande Erçel gibi pek çok ünlü isimle de anlaşma imzalayan platformun yine çok iddialı yapımlarından birisi de Atatürk dizisi olacak. Başrolünde Aras Bulut İynemli’nin rol alacağı dizinin kadın oyuncusu olarak Harry Potter ile tanınan Emma Watson’ın da rol alacağı kısa bir süre önce dillendirilmişti.

Disney Plus'ın iddialı dizisi Siyaha Bulaşan Kadınlar'dan beklenmeyen gelişme! 8

Bir başka iddialı dizi ise Siyaha Bulaşan Kadınlar’dı. Uzun süredir konuşulan dizi için Cansu Dere, Tuba Büyüküstün ve Beren Saat’in ismi geçmişti. Üç oyuncunun da diziyi kabul etmediği kulislerde dillendirilirken, Yasak Elma dizisinde oynayan Biran Damla Yılmaz ile anlaşıldığı gündeme gelmişti.

Ancak diziyle ilgili gelen son bilgiler ise bu iddialı proje için beklenmeyen bir gelişme oldu! Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Med Yapım tarafından çekilmesi planlanan Siyaha Bulaşan Kadınlar dizisinin çekimleri 2022 yılında yapılamayacak. Açıklamaya göre dizinin çekimleri 2023 yılına ertelendi.

Disney Plus'ın iddialı dizisi Siyaha Bulaşan Kadınlar'dan beklenmeyen gelişme! 9

Büşra Cebe’nin aynı adlı çok satan romanından uyarlanan ve altı kadın karakterin son derece çarpıcı hikayelerinin konu edileceği diziyle ilgili gelişmeler biraz daha bekleneceği yönünde.

Görünen o ki iddialı başrollere giden tekliflerin dönmesinin ardından oyuncu kadrosu istenilen şekilde oluşturulamadı. Bu da projenin ertelenerek daha doğru bir zamanda ve isimlerle gündeme getirilmesi gerekliliğini ortaya çıkardı. Hikayesi iddialı olan Siyaha Bulaşan Kadınlar’ın dizi versiyonu için de titizlikle bir çalışma yürütüldüğü ve işi şansa bırakmamak adına da projenin bir yıl sonrasına ertelendiği anlaşılıyor.

Ayrıca bu kararın, Disney Plus’ın ilk yılında daha eğlence ağırlıklı işleri yayınlamak istediği için alındığı da iddia edilmekte. Henüz yeni bir platform olarak Disney Plus’ın adını duyurması ve abone sayısını arttırmasının ardından Siyaha Bulaşan Kadınlar gibi güçlü dram hikayesini ön plana çıkaracağı tahmin ediliyor.

Kitapta her siyahın bir iz bıraktığı, her izin bir hikaye anlattığı ve her hikayenin de bir kahramanının olduğu vurgusu yapılıyor. Hiçbir kahramanın normal olmadığı, süper güçler bir yana süper deliliklerin de bu kahramanlarda var olduğu fikri üzerinden ilerleyecek olan dizinin hikayesinde, trajik olaylar meydana geliyor.