Ana sayfa Dizi Analiz Al Sancak 14. bölüm analizi; Ali’nin Emre operasyonu bölüme damga vurdu!

Al Sancak 14. bölüm analizi; Ali’nin Emre operasyonu bölüme damga vurdu!

tarafından ker_def

‘Al Sancak’ sürprizlerle dolu bölümüyle ekrana geldi… Al Sancak’ta dün akşam neler yaşandı? ‘Al Sancak’ , TRT 1 ekranındaki 14. bölümüyle büyük ilgi görürken, #AlSancakDizisi etiketiyle sosyal medyada da çok konuşuldu.

Al Sancak’ta Yüzbaşı Ali’nin Emre’yi kurtarmak için yaptığı plan bölüme damga vurdu. ‘Al Sancak’ın 14. bölümünde neler oldu? İşte tüm detaylar: Ali Yüzbaşı, Ahtapot’a karşı beklenmedik, yeni bir hamlede bulundu. Düşmana yaptığı teklif, dengeleri yerinden oynattı. Yüzbaşı Ali, operasyonun odağındaki kolyeden çıkan mikrofilmi teslim etmek karşılığında terör örgütünün elinde esir bulunan istihbarat personeli Emre’yi talep etti ve örgütün bundan sonra ailesinden uzak durmasını söyledi. Ali ve Nadia, Boran’ın da mecburen katıldığı operasyon sonucunda Emre’yi esaretten kurtardı.

Elizabeth ve Boran, soğuk savaş döneminden kalma nükleer silahların gömüldüğü konum bilgilerini içeren mikrofilmi ele geçirdikten sonra Ali Yüzbaşı’yı öldürmeyi planladı. Ali Yüzbaşı, kendisine kurulan tuzağı fark etti ve Nadia ile bir oyun kurarak ölmekten kurtuldu.

Çelebi, Sacit’in emriyle Gülseren’in gerçekten ölüp ölmediğini araştırdığında Gülseren’in mezarının boş olduğunu gördü. Mezarın boş olduğunu öğrenen Sacit “Nasıl bir oyunun içindeyiz ?” diyerek hayrete düştü.

Ali, Elizabeth’i yakalamak üzere Sacit Komutan’dan açık emir aldı. Nadia ise annesini doğru yola çevirebilmek için Ali’den zaman istedi. Bu rica kabul görmeyince ikili arasındaki ipler gerildi. Nadia, Ali ile Elizabeth arasında kaldı. Baş gösteren anlaşmazlık neticesinde karşı karşıya gelen Ali ve Nadia bu büyük krizi ilişkileri zarar görmeden atlatabilecek mi?

Güçlü prodüksiyonu, etkileyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan ‘Al Sancak’ın başrollerini Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan paylaşırken dizide ayrıca; R. Aybars Düzey, Emre Dinler, Cem Kurtoğlu, Ahmet Yenilmez, Nihat Altınkaya, Funda İlhan, İdris Nebi Taşkan, Ahmet Olgun Sünear, Melih Özdoğan, Tezhan Tezcan, Ömer Faruk Aran, Murat İnce, Fatih Gühan, Çağlar Sayın ve Ayşen Sezerel gibi başarılı isimler rol alıyor. Al Sancak dizisinin senaryosunu Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Mehmet Arı, Selman Kılıçaslan ve Yelda Arıtaş Erdem kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise Günay Günaydın oturuyor.