Ana sayfa Dizi Analiz Al Sancak dizisi 13. bölüm analizi; Nadia’nın annesi ile yüzleşmesi, Ali’nin kolye sırrı öne çıktı!

Al Sancak dizisi 13. bölüm analizi; Nadia’nın annesi ile yüzleşmesi, Ali’nin kolye sırrı öne çıktı!

tarafından ker_def

‘Al Sancak’ , TRT 1 ekranındaki 13. bölümüyle büyük ilgi görürken, #AlSancakDizisi etiketiyle sosyal medyada da çok konuşuldu. Al Sancak’ta Nadia’nın annesiyle ilgili gerçeklerle yüzleşmesi ve Ali’nin kolyenin sırrını çözmesi bölüme damga vurdu.

‘Al Sancak’ın 13. bölümünde neler oldu? İşte önemli detaylar: Nadia, cezasını çektikten 44 günün sonra hem özgürlüğüne hem de Ali’ye kavuştu ve Ali ile romantik bir gün geçirdi. Nadia, sonrasında Sacit Paşa’nın kararı ile resmi muhbirlik görevine başladı.

Sıla’nın kendi kızı olduğundan şüphelenen ve kendini sorgulayan Sacit Paşa, Çelebi’den yardım isteyerek Gülseren’in araştırılmasını istedi. Gülseren’in sahte bir evlilik yaptığını öğrenen Sacit Paşa, net bir sonuca ulaşamadı.

İstihbarat personeli Emre bir operasyon esnasında kaçırılıp örgüt tarafından esir edildi. Emre’yi kurtarmak için Pençe Timi denizaşırı bir ülkeye operasyon düzenledi. Büyük bir örgüt kampına baskın yapan Pençe Timi örgütün elebaşını yakalasa da tüm çabalara rağmen Emre’nin izini bulamadı.

Nadia’nın özgürlüğüne kavuştuğunu duyan Elizabeth kolyeyi istedi. Ali ise kolyenin gizemini çözdü ve kolyenin içine “Sırrınızı çözdüm. İstediğinizi almak istiyorsanız beni arayın.” yazılı bir not bıraktı. Kolyeyi ele geçirmek için Nadia ile buluşmaya giden Boran ve Elizabeth’in bütün hesapları Ali’nin zekice planı sayesinde bozuldu.

Güçlü prodüksiyonu, etkileyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan ‘Al Sancak’ın başrollerini Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan paylaşıyor.