Ana sayfa Dizi Fragmanları Al Sancak dizisi 18. yeni bölümde Ali Yüzbaş için yine zor bir karar vakti geldi!

Al Sancak dizisi 18. yeni bölümde Ali Yüzbaş için yine zor bir karar vakti geldi!

tarafından ker_def

Al Sancak aksiyon dolu yeni bölümüyle Perşembe akşamı TRT 1’de. Güçlü prodüksiyonu, etkileyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla Al Sancak 18. Bölümüyle 8 Haziran Perşembe akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Al Sancak’ta bu hafta neler olacak? İşte detaylar: Ali Yüzbaşı ve Pençe Timi, Boran tarafından çok zor bir karar vermek zorunda bırakılır. Bir tarafta Nadia ve Süleyman’ın hayatı diğer tarafta ülke güvenliği söz konusudur. Eğer Ali Boran’ın şartlarını kabul ederse atom bombası geri dönüşsüz bir yola çıkacak, sonunda döne dolaşa Türkiye’yi vuracaktır.

Ali Yüzbaşı, bu cendereden çıkabilmek için hiç kimsenin cesaret edemeyeceği müthiş bir hamlede bulunur. Bomba uzmanı Mustafa Başçavuş’a zaman ayarlı atom bombasını aktif hale getirmesini emreder.

Mustafa, emri yerine getirir ve geri sayım başlar. Pençe Timi, bu dar zamanda Nadia ve Süleyman’ı Ahtapot’un elinden kurtarıp 18 km etki çapı olan bombanın etki alanından çıkabilecek midir?

Çılgın planda zamana karşı yarış

Zamanla yarış başlar. Operasyonda ölüm riski çok yüksektir. Açığa çıkan Nadia, infaz öncesi Ahtapot tarafından sorgulanmak üzere yola çıkarılır. Süleyman da yanındadır. Pençe Timi’nin sıkışıp kaldığı tesisin dışı Boran’ın adamlarıyla doludur.

Ali, bir yolunu bulup Sabri ile beraber dışarı çıkar. Nadia ile Süleyman’ın peşine takılır. Ali Yüzbaşı, sevdiği kadını ve şerefli gaziyi hain örgütün elinden kurtarabilecek midir?

‘Al Sancak’ın başrollerini Uğur Güneş (Ali) ve Gülsim Ali İlhan (Nadia) paylaşıyor.