Ana sayfa Dizi Analiz Al Sancak dizisi 7. bölümde cesaret ve fedakarlık aktı!

Al Sancak dizisi 7. bölümde cesaret ve fedakarlık aktı!

tarafından ker_def

‘Al Sancak’ yine nefesleri kesti… Al Sancak’ta dün akşam neler oldu? ‘Al Sancak’ , TRT 1 ekranındaki yedinci bölümüyle nefesleri keserken, #AlSancakDizisi etiketiyle sosyal medyada da çok konuşuldu.

Al Sancak’ta operasyon sırasında köşeye sıkışan Pençe Timi’nin Atak helikopterinin verdiği hava desteğiyle kurtulduğu anlar ve operasyon sonrası cesaretlerinden dolayı ödüllendirilmeleri bölüme damga vurdu.

‘Al Sancak’ın yedinci bölümünde neler oldu? Ahtapotun kanlı operasyonunu durdurmak için harekete geçen Pençe Timi, kendini oldukça zorlu bir görevin içinde buldu. Ancak timin her bir üyesi, binlerce masumun canını kurtarabilmek için kendi canını feda etmeye hazırdı.

Varlığına tehdit olarak gördüğü herkesin canına kast etmekten geri durmayan Mithat Sargon, Berna’ya da Amy aracılığıyla suikast düzenledi ancak Berna kurtuldu. Sargon’un hedefindeki bir diğer isim ise Sedef’ti. Sedef tehdidinden kurtulmak için hızlı davranmak yerine çok daha başka bir planı vardı. Mithat, bilgi toplamak için Sedef’in evine kamera yerleştirdi.

Mithat’la yüzleşmeye giden Nadia, onun davetine tek başına gelmeyeceğini bildiğinden önlemini aldı ancak Mithat, Nadia’yı çok iyi tanıyordu. Nadia’nın hamlesine karşılık zekice bir hamleyle onu ele geçirmeyi başardı. Nadia, ikili oynamaya karar verdi.

Pençe Timi, Ahtapotun kanlı eylemini durdurmayı başardı. Bugüne kadar sergiledikleri başarılardan dolayı Genel Kurmay Başkanlığı tarafından ödüle layık görülen Pençe Timi, madalyalarını göğüslerinde şerefle taşıdı.

Mithat Sargon, Ahtapotun nezdinde kaybettiği itibarını geri kazanmak için büyük oyunlar kurdu. Ali Yüzbaşı ise Nadia sayesinde Mithat’ın Atilla’nın katili olduğunu öğrendi. Üstelik Nadia’yla birlikte Mithat’a karşı oldukça karmaşık bir oyun kurdular.

Pençe Timi, çıktıkları son zorlu operasyonda canlı bomba tehditinden kurtulabilecek mi?

Güçlü prodüksiyonu, etkileyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan ‘Al Sancak’ın başrollerini Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan paylaşıyor.